X

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Δούκισσας Νομικού στο ΟΚ!

Η λαμπερή παρουσιάστρια του Dancing With The Stars μίλησε για την επαγγελματική της διαδρομή, αλλά και για την προσωπική ζωή.

Ant1news

Η Δούκισσα Νομικού έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό ΟΚ!, η οποία πλαισιώνεται από μία εντυπωσιακή φωτογράφιση.

Η όμορφη παρουσιάστρια του Dancing with the stars δεν φοβάται την αυτοκριτική και τις ειλικρινείς απαντήσεις, ενώ αποκάλυψε πως το περσινό παραμυθένιο της λουκ στο λαμπερό σόου του ΑΝΤ1 δεν θα υπάρχει, καθώς φέτος θα είναι πιο μοντέρνο.

Επίσης, η Δούκισσα μίλησε για την εμπειρία της να βρεθεί στη σκηνή με τον Σάκη Ρουβά και να ερμηνεύσει μαζί του μεγάλες του επιτυχίες, ενώ μίλησε ακόμα για την προσωπική της ζωή, τα επαγγελματικά της σχέδια, το καυστικό της χιούμορ, το νέο τίτλο της εκπομπής «Όλα» της οποίας φέτος είναι η «νονά», και αποκαλύπτει «αν έχουν πάρει και τα μυαλά της αέρα» από την επιτυχία.

Πάρτε μια μικρή γεύση από την πολυσέλιδη συνέντευξή της

Πέρσι εμφανιζόσουν στα live σαν πριγκίπισσα. Φέτος θα αλλάξεις την εικόνα σου;

Θα δείτε αλλαγές. Βέβαια, είναι ένα βραδινό σόου, οπότε δεν θα φοράω τζιν. Πάντως το πολύ παραμυθένιο look δεν θα υπάρχει. Το θέλω πιο μοντέρνο. Πέρσι ένιωθα σαν τη Σταχτοπούτα και μου άρεσε. Φέτος ίσως γίνω μία άλλη ηρωίδα του παραμυθιού-θα τη βρω και θα σας πω. (Γελάει).

Δεν λιποθύμησες πάνω στη σκηνή;

 Ήμουν στα  πρόθυρα (Γελάει). Στην αρχή έτρεμαν τα πόδια μου, αλλά μόλις βγήκα στη σκηνή και πλησίασα τον Σάκη, τον κοίταξα στα μάτια και πήρε την «ενέργειά» του. Μου έδωσε δύναμη για να αντέξω αυτόν τον ρόλο. Μετά κοίταξα τον κόσμο που παραληρούσε, ένιωσα ωραία, μου άρεσε πολύ, το απόλαυσα αληθινά.

Φλερτ υπήρξαν;

 Δεν έβγαινα πολύ, δεν είχα χρόνο. Θέλω όμως φέτος να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου. Επέλεξα να αφοσιωθώ στη δουλειά μου έναν χρόνο, αλλά αρχίζω να νοιώθω πιο έτοιμη για μια νέα σχέση.

Σκέφτεσαι ότι μπορεί να σε πουν κακιά; Δεν με νοιάζει να με πουν κακιά ή καλή. Δεν θέλω να στεναχωρήσω κάποιον. Γιατί να πω δημοσίως την άποψή μου και μάλιστα με άσχημο τρόπο; Τι θα κερδίσω; Θα νιώσω καλύτερα; Δεν είχα ποτέ λόγο να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν θα δημιουργούσα ποτέ ντόρο γύρω από το όνομά μου με μια ίντριγκα. Με την παρέα μου είμαι πιο αυθόρμητη. Οι φίλοι μου δεν παρεξηγούνται. Έχω ένα χιούμορ ιδιαίτερο και καυστικό που δεν το βγάζω προς τα έξω. Όποιος με συναντάει πρώτη φορά παραξενεύεται. 

Συνεχίζεις για τρίτη σεζόν στο ΟΛΑ, το οποίο φέτος τιτλοφορείται ΟΛΑ Μπιπ.

Είμαι η νονά του τίτλου. Τον πρότεινα στη σύσκεψη, τους άρεσε και τον κρατήσαμε. Χαίρομαι που βρίσκομαι με τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή για τρίτη χρονιά. Με έχουν βοηθήσει να αυτοσαρκάζομαι, να είμαι ο εαυτός μου, να μην πιστεύω τα πάντα. Στην αρχή τους έπαιρνα στα σοβαρά, τώρα τους παίρνω στην πλάκα. Έχουν αληθινό χιούμο και τεράστια εμπειρία και αυτό με βοήθησε να "ξεψαρώσω". Ειδικά όταν έχουμε καλεσμένους, όπως η Έλλη Στάη που τη θαυμάζω πάρα πολύ. Κάθε φορά που έρχεται, νιώθω "ψαρωμένη". Όμως, βλέποντας τους να κάνουν πλάκα, αισθάνομαι άνετα. Ο Θέμος και ο Βαγγέλης μου έδωσαν χώρο να εκφράζομαι από την πρώτη χρονιά. Πέρσι τους "πήρα τον αέρα". Φέτος αν δεν είναι καλοί μαζί μου, θα πρέπει να φοβούνται. (Γελάει)

Από τότε που ξεκίνησες στην τηλεόραση έχεις αισθανθεί να χάνεις τον εαυτό σου ή να «παίρνουν τα μυαλά σου αέρα»;  

Νομίζω πως αυτό λειτουργεί αντίθετα σε μένα, είμαι ντροπαλή. Όταν ήμουν στην πρωινή ζώνη και είχα μόνο ένα χρόνο τηλεοπτικης εμπειρίας ίσως είχα κλειστεί παραπάνω στον εαυτό μου και στενοχωριόμουν πιο εύκολα. Στο Just The 2 of Us ο Γιώργος Καπουτζίδης μου έδειξε πως η δουλειά είναι ωραία. Πρέπει να διασκεδάζουμε και να απολαμβάνουμε καθετί που μας συμβαίνει, γιατί συμβαίνει σήμερα. Έτυχε φέτος να είμαι στο Dancing with the stars και το ΟΛΑ. Αύριο δεν ξέρω που θα είμαι. Σήμερα είσαι εσύ, αύριο είναι ένας άλλος. Αυτή η δουλειά είναι εφήμερη και δουλεύεις όσο καιρό θέλει ο κόσμος.