X

Η ρομαντική απόδραση Μενεγάκη-Παντζόπουλου στη Σαντορίνη

Ρομαντικό Σαββατοκύριακο στη Σαντορίνη για την Ελένη Μενεγάκη και τον σύντροφό της μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Ant1news

Ρομαντική απόδραση έκανε η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον επιχειρηματία σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο μετά τις φήμες που θέλουν την παρουσιάστρια να περιμένει το τέταρτο παιδί της.

Το ζευγάρι αυτή τη φορά αντί για τα Άχλα της Άνδρου επέλεξε τη Σαντορίνη, και αναχώρησαν για το πιο ρομαντικό νησί των Κυκλάδων το πρωί του Σαββάτου (18/10) με την πρώτη πτήση.

Ο φωτογραφικός φακός του «ΟΚ!» «συνέλαβε» το ζευγάρι στο Ελ. Βενιζέλος κατά την άφιξή τους το βράδυ της Κυριακής και όπως «μαρτυρούν» και οι φωτογραφίες, ο Μάκης Παντζόπουλος μετέφερε τις λιγοστές αποσκευές τους, ενώ σύμφωνα με πρόσωπο που βρέθηκε κοντά τους, η «Ελένη χάιδευε τρυφερά την κοιλιά της».

Αν και η παρουσιάστρια δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει ότι περιμένει τον πελαργό, και αυτή τη φορά φόραγε άνετα ρούχα τα οποία "έκρυβαν" την κοιλιά της.

Η Ελένη Μενεγάκη τη Δευτέρα ξεκίνησε κεφάτη και με πολύ ανεβασμένη διάθεση την εκπομπή της, και μοιράστηκε με τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές πώς πέρασε το Σαββατοκύριακο της. «Είχα είκοσι χρόνια να πάω στη Σαντορίνη και έκατσα μιάμιση μέρα. Πολύ κοντά στην Οία» είπε οn air η παρουσιάστρια και το ταξίδι της αυτό φαίνεται ότι ήταν το καλύτερο διάλειμμα για εκείνη.