X

Η αγνώριστη Ρενέ Ζελβέγκερ απαντά για τη μεταμόρφωσή της

Η Ρενέ Ζελβέγκερ απαντά στα – δίκαια- σχόλια που θέλουν την τελευταία της εμφάνιση να μη θυμίζει καθόλου την ηθοποιό που ξέραμε μέχρι τώρα.

Ant1news

Η εμφάνιση της Ρενέ Ζελβέγκερ έκανε μία σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Γυναικείων Βραβείων του περιοδικού Elle, προκαλώντας κύμα αντιδράσεων στα διεθνή ΜΜΕ.

Η ηθοποιός που έχει κερδίσει και Όσκαρ, περπάτησε στο κόκκινο χαλί, αλλά δε θύμιζε σε τίποτα την ηθοποιό που ξέραμε.

Η είδηση που, στην κυριολεξία, βομβάρδισε τα ΜΜΕ, προκάλεσε την αντίδραση της Ζελβέγκερ, που μέσω ανακοίνωσής της, ανέφερε:

«Ίσως δείχνω διαφορετική. Αλλά ποιος δεν αλλάζει μεγαλώνοντας;» αναρωτήθηκε και συνέχισε:

«Χαίρομαι που νομίζετε ότι είμαι διαφορετική !Ζω διαφορετικά, είμαι ευτυχισμένη, ολοκληρωμένη και μάλλον γι’αυτό φαίνομαι διαφορετική».

Η Ρενέ, χωρίς να κάνει ούτε μία αναφορά σε πλαστικές επεμβάσεις, περιέγραψε τα σχόλια ως «ανόητα» είπε:

«Φαίνεται πως όσοι ψάχνουν για…λαυράκι δε θα βρουν κάποιο εδώ. Οι φίλοι μου λένε ότι δείχνω ήρεμη. Είμαι υγιής. Για πολύ καιρό δεν έχω κάνει καμία δουλειά. Αντί να κάνω αναβαθμίσεις στον εαυτό μου, προσπαθώ να τρέχω μέχρι εξαντλήσεως και έχω αναθεωρήσει τι θα πει εξάντληση. Αναγνωρίζω το χάος και έχω επιλέξει διαφορετικά πράγματα.

Ο κόσμος δεν ξέρει πώς είμαι στα 40 μου χρόνια. Ο κόσμος μέχρι τώρα δεν ήξερε τι πάει να πει να είμαι αθλητικός τύπος».

Η Ρενέ Ζελβέγκερ έχει βρει την ηρεμία της και την ευτυχία στο πλάι του συντρόφου της, Doyle Bramhall II.

«Έχω κάνει δουλειές που απαιτούν να είμαι στο σπίτι, να αγαπάω κάποιον και να μαθαίνω καινούρια πράγματα, καθώς μεγαλώνω και γίνομαι ένας δημιουργικός άνθρωπος» έκλεισε η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό People.