X

Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη ντύνεται νύφη και μιλά για τον νέο της έρωτα

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 «Ρουά Ματ» έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο ΟΚ!

Ant1news

H νεαρή πρωταγωνίστρια της νέας καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 Ρουά Ματ, Πατρίτσια Μιλίκ Περιστέρη χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος… έδωσε μία εφ όλη της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ.!

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της γνωστής ηθοποιού συνοδεύεται με μία εντυπωσιακή φωτογράφιση. Η Πατρίτσια ντύνεται για πρώτη φορά νύφη και λάμπει μέσα στα άσπρα φορέματα που φοράει.

Η νεαρή ηθοποιός μιλά στο εβδομαδιαίο περιοδικό για τη νέα της ζωή στην Κύπρο, για τα επαγγελματικά της σχέδια, πως ονειρεύεται το γάμο της, αλλά και για τον νέο της σύντροφο Γιώργο Παπακώστα.

Πάρτε μια μικρή γεύση από όλα όσα είπε η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη στη συνέντευξη ...

Από τον Αύγουστο εγκαταστάθηκες στην Κύπρο λόγω της συμμετοχής σου στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 Ρουά Ματ. Έχει συνηθίσει τη νέα σου ζωή εκεί;

Ναι, αρκετά. Συγκατοικώ με τη φίλη μου Στέλλα Κωνσταντίνου, η οποία παίζει στο Μπρούσκο. Νοικιάζουμε μαζί ένα διαμέρισμα στη Λευκωσία. Αλλά με την πρώτη ευκαιρία έρχομαι πάντα στην Αθήνα, κυρίως τα Σαββατοκύριακα ή με στην εβδομάδα, όταν έχω διάλλειμα από τα γυρίσματα. Το καθημερινό σήριαλ έχει υψηλές απαιτήσεις για αυτό αποφάσισα να μετακομίσω στην Κύπρο. Αλλά θα είναι προσωρινό, όχι για πάντα, όσο δηλαδή θα παίζω στη σειρά.

Πώς αισθάνθηκες στη φωτογράφιση που φόρεσες για πρώτη φορά νυφικό;

Ήταν πολύ ωραία και ιδιαίτερα συγκινητικό. Αναπόφευκτα σου περνάνε πολλές σκέψεις από το μυαλό σου.

Πώς ονειρεύεσαι το γάμο σου;

Δεν θέλω ανοιχτό γάμο με πολύ κόσμο. Σίγουρα όμως θα γίνει καλοκαίρι, κοντά στη θάλασσα και θα είναι σαν πάρτι. Θέλω να το ζήσω και να το ευχαριστηθώ, να μην αγχωθώ καθόλου. Θέλω τη μέρα του γάμου μου να τη θυμάμαι για πάντα. Η τελετή θα μου άρεσε να γίνει σε ένα πολύ γραφικό μέρος ή στην αμμουδιά δίπλα στη θάλασσα, να είμαι ξυπόλυτη, όπως και ο γαμπρός και οι καλεσμένοι μας.

Όταν ήσουν μικρή, είχες ντυθεί ποτέ νύφη;

Ναι το έκανα. Θυμάμαι όταν ήμουν 11 χρονών, είχα πάει κατασκήνωση και προς το τέλος της σεζόν είχαμε διοργανώσει μία θεματική βραδιά γάμου. Τα κορίτσια «παντρευόμασταν» τα αγόρια που μας άρεσαν. Είχαμε φτιάξει νυφικά με τα σεντόνια. Εγώ τότε «παντρεύτηκα» τον συνομήλικό μου Γιώργο. Μετά από δύο μέρες επιστρέψαμε στα σπίτια μας. Φαντάσου ο «γάμος» μας κράτησε μόνο δύο μέρες!

Ο νέος σου αγαπημένος είναι ο επιχειρηματίας-σεφ Γιώργος Παπακώστας. Πόσο καιρό είστε μαζί;

Περίπου τρεις μήνες.

Εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση;

Ναι εκείνος, αλλά το ενδιαφέρον ήταν αμοιβαίο.

Τι σε κέρδισε στον Γιώργο;

Είναι σπάνιος άνθρωπος. Με κέρδισε με το χαρακτήρα του. Μόλις είχε τελειώσει η προηγούμενη σχέση μου το καλοκαίρι και δεν ένιωθα έτοιμη να ξεκινήσω κάτι καινούργιο. Ήθελα να αφοσιωθώ στη δουλειά μου. Αλλά τελικά ήρθε από εκεί που  δεν το περίμενα. Ο Γιώργος μου το έβγαλε να μπω σε μια νέα σχέση.