X

Γιατί ο Μπραντ Πίτ έφτυσε την τσίχλα του, στο μάτι του Ζακ Γαλυφιανάκη

Οι ερωτήσεις του ελληνικής καταγωγής ηθοποιού, ενόχλησαν τον συνομιλητή του και μεταξύ σοβαρού και αστείου, η τσίχλα του Μπραντ Πιτ προσγειώθηκε στο μάτι του Ζακ Γαλυφιανάκη.

Ant1news

Επτά μήνες είχαν περάσει από την εκπομπή “Between Two Ferns”, όταν ο Ζακ Γαλυφιανάκης είχε υποδεχθεί τον Αμερικανό πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα, για την διαδικτυακή τηλεόραση.

Αυτή τη φορά στο νέο επεισόδιο της εκπομπής ο Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, υποδέχθηκε τον μεγάλο σταρ του Χόλυγουντ, Μπραντ Πιτ και ήταν εξίσου απολαυστικός.

Οι ερωτήσεις που δέχεται ο Μπραντ Πιτ είναι ελαφρώς ενοχλητικές κι αυτός δεν κρύβει την δυσφορία του. Ο Γαλυφιανάκης θέτει ερωτήματα όπως, «Πες μου όταν πρωτοσυνάντησες την Τζολί, ήταν μια κλασική ιστορία αγάπης, όπως όταν ο Ρος συνάντησε την Ρέιτσελ; Ξέρεις από τα φιλαράκια;», πετώντας προφανώς σπόντες για την πρώην σύζυγο του Τζένιφερ Άνιστον.

Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί και έγινε πιο επιθετικός στη συνέχεια ρωτώντας τον Μπραντ Πιτ πως αισθάνεται που οι θαυμαστές του επικεντρώνονται στην εξωτερική του εμφάνιση και όχι στο ταλέντο του, που το χαρακτήρισε ανύπαρκτο.

Η προειδοποιητική βολή ήρθε όταν ο Μπραντ Πιτ έφτυσε την τσίχλα που μασούσε προς την πλευρά του ερωτώντος. Εκείνη όμως προσγειώθηκε στο τραπεζάκι ανάμεσα τους κι ο Γαλυφιανάκης την πήρε την μάσησε λίγο και έκανε το λάθος να την επιστρέψει.

Οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν στο ίδιο πνεύμα και ο Μπραντ Πιτ  ερωτήθηκε γιατί δεν κάνει μπάνιο, πότε έκανε για πρώτη φορά σεξ και γιατί, αφού μοιάζει με τον Χίτλερ, υποδύεται αντιναζιστικούς χαρακτήρες.

Μάλλον το παράκανε όμως, κι αυτή τη φορά ο Μπραντ Πιτ απεδείχθη πολύ πιο εύστοχος. Έφτυσε εκ νέου την τσίχλα που μασούσε προς τον συνομιλητή του κι εκείνη καρφώθηκε στο δεξί μάτι του εμβρόντητου Γαλυφιανάκη.