X

Οι πιο διάσημες πλαστικές της σόου μπιζ

Τι γίνεται όταν οι πλαστικές επεμβάσεις δεν πάνε καλά; Όταν αυτοί που υποβάλλονται σε αυτές αντί να φτιάξουν την εμφάνισή τους παραμορφώνονται και διαμορφώνονται σε άλλους ανθρώπους;

Ant1news

Οι σταρς στο Χόλιγουντ είναι τα πιο τρανά παραδείγματα για τα αποτελέσματα πλαστικών επεμβάσεων, αισθητικών σκοπών. Η μεταμόρφωση της Ρενέ Ζελβέγκερ, η οποία ισχυρίζεται ότι απλώς μεγαλώνει και ότι δεν έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις, άνοιξε την κουβέντα περί πλαστικών…μεταμορφώσεων.

Τα διεθνή ΜΜΕ ωστόσο, έχουν άλλη άποψη σχετικά με τη ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της και η ίδια η Ρενέ έχει περισσότερη προβολή και από τότε που κέρδισε το βραβείο Όσκαρ.

Η κουβέντα όμως για το θέμα έχει ανοίξει.

Κι έτσι όλοι θυμόμαστε τους σταρς που γνωρίσαμε και μετά ξαναγνωρίσαμε από την αρχή.

Ο «μαέστρος» της πλαστικής, ο βασιλιάς της είναι και θα παραμένει ο Μάικλ Τζάκσον, αφού κατάφερε να γίνει από μαύρος, άσπρος.

Η Τζένι Γκαρθ, η Κέλι από το Μπέβερλι Χιλς, νόμισε ότι μπορεί να παραμείνει για πάντα έφηβη...

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς επίσης παρέμεινε μια νέα γυναίκα, παρά το ότι μεγαλώνει.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Σάντρα Μπούλοκ.

Η Μεκγ Ράιαν και η Μισέλ Φάιφερ, μεγάλωσαν μαζί μας, αλλά εκείνες κάνουν προσπάθειες-αποτυχημένες- να μείνουν για πάντα νέες.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ιδίως ο Μίκυ Ρουρκ ενσαρκώνουν την ανδρική ματαιοδοξία, την υπερβολή και την κατάντια δύο πρώην γοητευτικών, ο καθένας για το λόγο του, άνδρες.