X

Η ελληνίδα που ξετρέλανε τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Η απίθανη ελληνικής καταγωγής νεαρή κοπέλα από την Αυστραλία πήγε σε μία συναυλία του Τζάστιν Τιμπερλέικ και θα τη θυμάται για πάντα. Ο σταρ τη θαυμάστρια…

Ant1news

Η συναυλία του Τζάστιν Τιμπερλέικ, στο Περθ της Αυστραλίας, την περασμένη Πέμπτη θα μείνει αξέχαστη, τόσο στον Τζάστιν, όσο και σε μία νεαρή θαυμάστριά του.

Η φανατική θαυμάστρια, ελληνικής καταγωγής, Thalia Kambouris, όχι μόνο του φώναξε «Σ'αγαπώ», αλλά του πρότεινε και να κεράσει ένα ποτό!

Εκείνος αναρωτήθηκε μήπως η κοπέλα έχει ήδη πιει ποτό…Εκείνη του αρνήθηκε και του ζήτησε να της το κεράσει ο ίδιος, κάτι που όπως η ίδια υποστηρίζει δεν έγινε ποτέ.

Μία φίλη της νεαρής κοπέλας τράβηξε σε βίντεο το περιστατικό, που σίγουρα θα το θυμούνται μια ζωή.

Η ίδια η Thalia περιέγραψε το σκηνικό στην προσωπική της σελίδα στα social media.

«Μετά από 6 χρόνια αναμονής το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε. Δεν είδα απλώς τον Τζάστιν, αλλά μίλησα μαζί του για δυο λεπτά. Του φώναξα «Σ'αγαπώ»! Εκείνος ανταποκρίθηκε, λέγοντάς μου «Κι εγώ σ'αγαπώ γλυκιά μου». Εκείνη τη στιγμή το σώμα τραντάχτηκε από το σοκ και η καρδιά μου έλιωσε. Με ρώτησε αν έχω πιει και επειδή δεν με ήξερε δεν περίμενε ότι θα του απαντήσω, ώστε να φτάσει να μου πει, «τότε πιες ένα». Του ζήτησα να με κεράσει και μου είπε ότι θα το οργανώσει. Εγώ περίμενα το ποτό όλη τη νύχτα, αλλά ακόμα περιμένω τη βότκα μου με τη λεμονάδα. Τζάστιν, ακόμα μου χρωστάς ένα ποτό. Άσχετα με αυτό, όμως, η συναυλία σου ήταν η καλύτερη από όλες. Αξέχαστη».