X

Η sexy εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην πίστα

Δεν είναι μόνο το «καυτό» διάφανο κορμάκι που επέλεξε να φορέσει η Ελένη Φουρέιρα, αλλά και τα λικνίσματά της στην πίστα, αφού τα... έδωσε όλα στη sexy χορογραφία της.

Ant1news

Παρόλο που η θερμοκρασία κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να κάνει τον υδράργυρο να «χτυπήσει» κόκκινο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε πιο sexy από ποτέ στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται με τον Νίκο Βέρτη, αποζημιώνοντας τους θαυμαστές της που πήγαν να την απολαύσουν.

Ανέβηκε στη σκηνή με νέο λουκ και μία μαύρη see-through ολόσωμη φόρμα, η οποία δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία, ενώ πάνω σε αυτή ήταν ραμμένα με στρας τα γράμματα του επίθετού της.

Όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα φλας άστραψαν όταν η όμορφη Ελένη εμφανίστηκε και με τις προκλητικές χορογραφίες της  έδωσε άλλη μία μοναδική από κάθε άποψη παράσταση.

Φυσικά η αποκαλυπτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από το Πρωινό του ΑΝΤ1, με άπαντες στην εκπομπή να συμφωνούν ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες show women.