X

Όταν ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς περπατάει, είναι πιο sexy… κι απ’ την Μπιγιονσέ

Ακομπλεξάριστος ο βρετανός ηθοποιός κλήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή να κάνει «αναπαράσταση» του πιο αισθησιακού “pop star” βαδίσματος.

Ant1news

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε να μιμείται κάποιος άνδρας το αισθησιακό περπάτημα της πληθωρικής Μπιγιονσέ; Μην βιαστείτε να απαντήσετε γιατί είναι πλέον γεγονός...

Ο εκπληκτικός ηθοποιός Μπένεντικ Κάμπερμπατς  προσκεκλημένος της τηλεοπτικής εκπομπής «The Graham Norton Show» δέχθηκε μία... πρόκληση και έδειξε πώς μπορεί ν’ απογειώσει τη στιγμή, με τα δυο πόδια κολλημένα στο πάτωμα.

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, που έγινε διάσημος υποδυόμενος το Σέρλοκ Χολμς στην ομώνυμη σειρά, η οποία προβάλλεται, εδώ και τέσσερα χρόνια στη μικρή οθόνη, κλήθηκε από τον παρουσιαστή να περπατήσει σαν τη Μπιγιονσέ.

Με προθυμία ο ηθοποιός που δεν χάνει ευκαιρία να γελάσει με τον εαυτό του προσφέροντας πολύ γέλιο και στους υπόλοιπους, σηκώθηκε και μιμήθηκε το χαρακτηριστικό και αισθησιακό βάδισμα της σταρ στο βίντεο κλιπ της γνωστής επιτυχίας της, Crazy in Love και το αποτέλεσμα όπως θα δείτε είναι εντυπωσιακό.

Δείτε το βίντεο με τον ηθοποιό επί τω έργω