X

Στα χνάρια της Σοφία Βεργκάρα η αδελφή της, Σάντρα

Τα βλέμματα όλων πάνω της έστρεψε η αδελφή της Σοφία Βεργκάρα, Σάντρα στο κόκκινο χαλί στα «Hamilton Behind The Camera Awards» που πραγματοποιήθηκαν στο Λος Άντζελες.

Ant1news

Σόι πάει το βασίλειο για την ομορφιά στην οικογένεια Βεργκάρα. Η Σοφία Βεργκάρα είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ποθητές γυναίκες στον πλανήτη, αλλά και η εντυπωσιακή εμφάνιση της αδελφής της, Σάντρα δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Η 26χρονη Σάντρα έστρεψε τα βλέμματα όλων πάνω της κατά τη διάρκεια των «Hamilton Behind The Camera Awards» που πραγματοποιήθηκαν στο Λος Άντζελες.

Η καλλονή, η οποία είναι επίσης ηθοποιός, εντυπωσίασε τους πάντες με την ομορφιά της αλλά και την see through μαύρη τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει.

 

Η Σάντρα Βεργκάρα έχει γίνει γνωστή κυρίως από την ταινία «Fright Night», όπου έπαιξε δίπλα στον Κόλιν Φάρελ τη σέξι «Τζίντζερ»

Η ίδια δηλώνει ότι θέλει να φτιάξει το δικό της όνομα και η συνεχώς μεγαλύτερη φήμη της δεν προέρχεται από την «βαρύτητα» του ονόματος της αδελφής της.

Ωστόσο, η οικογένεια της Βεργκάρα, έχει και ένα μεγάλο μυστικό, καθώς, η Σάντρα, δεν είναι αδελφή της Σοφία, αλλά πρώτη ξαδέλφη της, απλά η οικογένεια της διάσημης ηθοποιού την υιοθέτησε από τον πρώτο μήνα της ζωής της εξαιτίας προβλημάτων υγείας της μητέρας της.