X

Η Κιμ Καρντάσιαν και τα ολόγυμνα οπίσθιά της!

Δεν κολλάει πουθενά η Κιμ Καρντάσιαν και είναι αποφασισμένη να αναδείξει το... δυνατό της σημείο με κάθε τρόπο!

Ant1news

Δεν σταματά να διαφημίζει με κάθε ευκαιρία τα παραφουσκωμένα της οπίσθιά η Κιμ Καρντάσιαν

Αυτή τη φορά, όμως, αποφάσισε να τα εκθέσει σε όλο τους το μεγαλείο και πόζαρε με τα οπίσθιά της γυμνά στον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Paper.

Το σώμα της έχει αλειφθεί με λάδι και δεν φοράει τίποτα, ναι ΤΙΠΟΤΑ, άλλο εκτός από ένα μαργαριταρένιο κολιέ και μαύρα σατέν γάντια.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε και η δεύτερη πόζα της γνωστής τηλεπερσόνας. Η Καρντάσιαν φορά ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα, είναι σκυμμένη προς τα εμπρός, στερεώνει ένα ποτήρι σαμπάνιας στα οπίσθιά της και το γεμίζει με το μπουκάλι που ανοίγει.



Από το περιοδικό φαίνεται να είναι πλήρως ικανοποιημένοι αφού οι ιθύνοντες  δηλώνουν ότι ήθελαν πολύ τη φωτογράφιση αυτή, καθώς τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν μπορούν να... σπάσουν το ίντερνετ.

Η Κιμ Καρντάσιαν πάντως δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και έκανε το σχόλιό της στο Twitter γράφοντας… «και λένε πως δεν έχω ταλέντο... Προσπαθήστε να ισορροπήσετε ένα ποτήρι σαμπάνιας στα οπίσθιά σας LOL», ενώ ο σύζυγός της  Κάνιε Γουέστ έκανε retweet τις φωτογραφίες γράφοντας... «όλη μέρα».