X

Η Katy Perry με μπικίνι χωρίς… ρετούς

Η αμερικανίδα pop star εντοπίστηκε από τους παραράτσι να χαλαρώνει σε πολυτελές γιοτ φορώντας ένα ροζ μπικίνι, έχοντας μερικά κιλά παραπάνω.

Ant1news

Στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Katy Perry στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της The Prismatic World Tour.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την 30χρονη pop star με καυτό ροζ μπικίνι να χαλαρώνει σε πολυτελές σκάφος παρέα με φίλους και συνεργάτες.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η δημοφιλής τραγουδίστρια περνούσε καλά πάνω στο υπερπολυτελές σκάφος απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.  

Ωστόσο παρόλο έχει πάρει μερικά κιλά η Katy είναι εντελώς ακομπλεξάριστη με το σώμα της, η οποία δεν σταμάτησε να ποζάρει σέξι στον φωτογραφικό φακό έχοντας αφεθεί στην απολαυστική γεύση ενός παγωτού.

Η ίδια έχει πει στο παρελθόν ότι ακολουθεί προσεκτική διατροφή και κάνει συχνά γυμναστική με το personal trainer των celebrities, τον 40χρονο Καναδό Harley Pasternak, κάτι που όμως δεν φαίνεται και πολύ στις φωτογραφίες. Ο Pasternak γυμνάζει και τη Megan Fox και είναι υπέρμαχος του προγράμματος που λέγεται Five Factor Diet. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει 5 μικρά γεύματα τη μέρα και 5 φορές γυμναστική την εβδομάδα.