X

Η «σεξομανής» Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει…

Για τη νέα της ταινία «Αφεντικά για σκότωμα 2» μίλησε η Τζένιφερ Άνιστον.

Ant1news

Τους λόγους για τους οποίους κόπηκε η ερωτική σκηνή στη νέα της ταινία «Αφεντικά για σκότωμα 2» αποκάλυψε η Τζένιφερ Άνιστον.

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός -που υποδύεται την εθισμένη στο σεξ Julia Harris- μίλησε στην εκπομπή τοy Conan O' Brien για την ακατάλληλη σκηνή στην οποία «εκμεταλλεύεται» τον συμπρωταγωνιστή της Charlie Day που υποτίθεται ότι βρίσκεται σε κώμα!

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός πρόσφατα παραδέχτηκε ότι μια σκηνή της μαύρης κωμωδίας την έφερε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

Μιλώντας στην εκπομπή του Conan O' Brien, η  Άνιστον  είπε ότι αυτό που ήταν τρομακτικό για εκείνη ήταν η συγκεκριμένη σκηνή.Μάλιστα, η παραγωγή «έκοψε» τα πλάνα καθώς κρίθηκαν ακατάλληλα.

«Δεν ήταν αυτό που θα έλεγε κανείς... αμοιβαίο. Ο χαρακτήρας του Charlie Day ήταν σε κώμα κι εγώ έπρεπε να τον εκμεταλλευτώ. Τελικά η σκηνή κόπηκε. Ήταν ένα πολύ τρομακτικό γύρισμα για εμένα. Γιατί συνήθως στις ερωτικές σκηνές έχεις έναν παρτενέρ για να δυσκολεύεστε παρέα. Ναι, ήταν πολύ περίεργο», δήλωσε η Άνιστον και πρόσθεσε «Ήταν μια ερωτική σκηνή που ήταν λίγο… την αφαίρεσαν. Αλλά βάζω στοίχημα πως θα την συμπεριλάβουν στις εξτρά σκηνές του DVD».