X

Έγκυος η Αμάλ Αλαμουντίν;

Μία φωτογραφία της συζύγου του Τζορτζ Κλούνεϊ που κάνει το γύρο του διαδικτύου φούντωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Ant1news

Μια εμφάνιση «έκπληξη» ήταν αρκετή για να πάρουν «φωτιά» οι φήμες που θέλουν την Αμάλ Αλαμουντίν, σύζυγο του Τζορτζ Κλούνεϊ, να περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Με εμφανώς φουσκωμένη την κοιλίτσα της απαθανατίστηκε η όμορφη δικηγόρος από τους παπαράτσι κατά την έξοδό της από το Soho House, συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της σύζυγο. Ντυμένη με ένα ριχτό δαντελένιο φόρεμα κι ένα λευκό παλτό το οποίο φούσκωνε αρκετά στην περιοχή της κοιλιάς, η Αμάλ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη, ενώ αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον σε όλους όσοι βρίσκονταν κοντά της ήταν η προσπάθειά της να κρύψει την κοιλιά της με το τσαντάκι που κρατούσε.

Στις φήμες αυτές απάντησε κατηγορηματικά ο εκπρόσωπος του ζεύγους Κλούνεϊ ο οποίος ανέφερε λακωνικά: «Η Αμάλ Κλούνεϊ δεν είναι έγκυος» είπε, χωρίς να προσθέσει τίποτα άλλο. Πάντως, όπως και να έχει το αν η Αμάλ περιμένει το πρώτο της παιδί θα φανεί σε λίγους μήνες.

Πρόσφατα δημοσίευμα του περιοδικού “Woman’s Day” ανέφερε ότι το ζεύγος Κλούνεϊ ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί από τις χώρες που πλήττονται από τον πόλεμο.