X

Μουσικές ευχές για τα Χριστούγεννα, από στήθους…

Μετά τον Μότσαρτ  ήρθε η σειρά Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, για να συντροφέψουν τις μουσικές αναζητήσεις των στηθών της Sara X Mills.

Ant1news

Η 27χρονη στρίπερ Sara X Mills, ξαναχτυπάει μετά από τις αντικρουόμενες κριτικές που έλαβε για την προ διμήνου εμφάνιση της, όταν μας «σύστησε» τα στήθη της να χορεύουν υπό την μουσική υπόκρουση μελωδίας του Μότσαρτ.

Το παράτολμο βιντεάκι , το οποίο εμφάνιζε την «καλλιτέχνιδα», να κινεί τα στήθη της υπό την μουσική του «Eine kleine Nachtmusik», σάρωσε στο διαδίκτυο αφού μέσα σε τρείς ημέρες είχε πάνω από 7.000.000 θεάσεις στο You Tube.




Φυσικό επόμενο λοιπόν  το μοντέλο να προσπαθήσει να εντυπωσιάσει το φιλοθεάμων κοινό με ένα ακόμα βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούν τα μεγέθους 36DD, στήθη της. Αυτή τη φορά η μουσική υπόκρουση είναι εναρμονισμένη με το πνεύμα των ημερών και ακούγονται τα «Τρίγωνα κάλαντα».

Στο βίντεο παρουσιάζεται με μια κόκκινη γούνα την οποία στη συνέχεια αφαιρεί και αρχίζει να βρίσκει τον ρυθμό με τα στήθη της. Όπως δήλωσε η ίδια η Σάρα, η προηγούμενη εμπειρία της ως στρίπερ υπήρξε καταλυτική στην τελειοποίηση αυτής, της δεξιότητας της.

Δείτε το νέο της βίντεο:



Θυμηθείτε το παλαιότερο βίντεο της: