X

Αλλάζει δουλειά ο Ρόμπι Γουίλιαμς;

Από τους Take That σε μια λαμπρή σόλο καριέρα. Και από κει, στη Ντόρτμουντ;

Ant1news

Αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα μάλλον χιουμοριστικό βίντεο με το οποίο έκανε γνωστό πως ψάχνει για δουλειά. Και χωρίς προφανώς να το περιμένει, του ήρθε πρόταση….

Στο βίντεο ο σπουδαίος ποπ καλλιτέχνης Ρόμπι Γουίλιαμς ανέφερε: «Εχω μία μεγάλη ανακοίνωση να κάνω. Βαρέθηκα να είμαι ποπ σταρ. Είχα μία υπέροχη καριέρα, αλλά θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό».

Κι αφού ανακοίνωσε  ότι ψάχνει για «κανονική» δουλειά  που θα του επιτρέψει να μείνει στη Γερμανία, συμπλήρωσε : «Σκέφτηκα μήπως παίξω ποδόσφαιρο, αλλά είμαι πολύ μεγάλος. Θα μπορούσα να ασχοληθώ με τη μόδα, αλλά είμαι χοντρός. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι η Γερμανία έχει τρομερά αυτοκίνητα... Πάρτε με τηλέφωνο!».

Και τον πήραν! Με μήνυμα στο Facebook η Μπορούσια Ντόρτμουντ ενημέρωσε τον Ρόμπι Γουίλιαμς ότι η ομάδα διαθέτει ό,τι ψάχνει!

«Ακόμη κι αν δεν θες να παίξεις ο ίδιος, μπορείς να παρακολουθήσεις δυνατά ματς στο πιο όμορφο γήπεδο στον κόσμο. Σε ό,τι αφορά τη μόδα, έχουμε κάποιες υπέροχες φανέλες Puma- σε πολλά μεγέθη- και από τη στιγμή που σου αρέσουν, έχουμε και υπέροχα αυτοκίνητα Opel».