X

Εξωτικό ταξίδι του μέλιτος για Νικολαΐδη-Περσάκη

Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής και pilates instructor, Μάντη Περσάκη, απολαμβάνει το ταξίδι του μέλιτος μαζί με το σύζυγό της αθλητή του kick boxing κι αστυνομικό, Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Ant1news


Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου 

Δυο μήνες σχεδόν μετά το γάμο τους, οι νεόνυμφοι Μάντη Περσάκη και Αλέξανδρος Νικολαΐδης κατάφεραν, τελικά, να αποδράσουν για λίγες μέρες στις εξωτικές Μαλδίβες, όπου ξεκουράζονται και χαλαρώνουν έχοντας μόνο ως αξεσουάρ μαζί τους τα μαγιό τους. 

Χαίρονται τον ήλιο, τα γαλαζοπράσινα χρώματα της θάλασσας αλλά και τα παιχνίδια με το νερό, όπως φαίνεται άλλωστε κι από τις φωτογραφίες, που εξασφάλισε αποκλειστικά το antenna news.gr.





Δεν ήθελαν, όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά, να λείπουν την περίοδο των γιορτών από τις οικογένειες τους και θέλουν να περάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως παντρεμένοι με τους δικούς τους ανθρώπους, γι’ αυτό και είχαν άλλωστε κανονίσει το ταξίδι τους νωρίτερα. 

Η 25χρονη γυμνάστρια, πάντως, και συνεργάτιδα του Ομίλου Antenna, δεν αφήνει το αγαπημένο της pilates λεπτό, αφού για την ίδια είναι τρόπος ζωής κι εξασκείται στη χρυσή αμμουδιά για λίγη ώρα καθημερινά. Ο Αλέξανδρος την ακολουθεί στο γυμναστικό της πρόγραμμα, ενώ έχει αναλάβει τη διοργάνωση μίνι εκδρομών στα παραδεισένια νησιά.