X

Η Χρυσούλα Διαβάτη στα «Καρντάσιανς»

"Κόντρα" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην συζήτηση για την "κόντρα" της με τον Σάκη Ρουβά στην τελετή απονομής θατρικών βραβείων.

Ant1news

Πρόσωπο που τις τελευταίες ημέρες απασχολεί έντονα την επικαιρότητα μετά το «επεισόδιο» με το Σάκη Ρουβά, η Χρυσούλα Διαβάτη, ήταν καλεσμένη στην ζωντανή εκπομπή του ΑΝΤ1, "Τα Καρντάσιανς".

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την 50ετή διαδρομή της στο θέατρο, αλλά και το θέμα που προέκυψε απο τις ...καταγγελίες που έκανε στην τελετή απονομής των Βραβείων "Κάρολος Κουν" (αρνούμενη να παραλάβει αυτό που θα της απένειμε η επιτροπή), κάνοντας λόγο για "ηθοποιούς που δεν είναι ηθοποιοί, αφού ο καθένας υποστηρίζει πως είναι ότι θέλει".

Οι αναφορές αυτές εκλήφθηκαν απο τους παριστάμενους, αλλά αργότερα και όλους όσοι πληροφορήθηκαν τα τεκταινόμενα, ως ευθεία επίθεση στον Σάκη Ρουβά, ο οποίος ανέμενε για να παραλάβει το δικό του βραβείο, για την συμμετοχή του στην καλοκαιρινή θεατρική παράσταση "Βάκχες".

Στην εξέλιξη όμως της συζήτησης στο στούντιο για την "κόντρα" της με τον Σάκη Ρουβά, ξέσπασε "νέα κόντρα" της Χρυσούλας Διαβάτη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε τα βίντεο με τη συνέντευξη της Χρυσούλας Διαβάτη