X

«Καυτό» το 2015: Γδύθηκε για… ποδαρικό η Τζένιφερ Άνιστον

Η χολιγουντιανή σταρ πόζαρε τόπλες αγκαλιά με τον κομμωτή της για το πρώτο τεύχος του νέου έτους για το περιοδικό Allure.

Ant1news

Η σεξομανής οδοντίατρος στα «Αφεντικά για Σκότωμα», Τζένιφερ Άνιστον μας κάνει «καυτό» ποδαρικό για το 2015 και φωτογραφίζεται ημίγυμνη για το περιοδικό Allure.

Μάλιστα η διάσημη ηθοποιός σε αυτή τη σέξι φωτογράφιση δεν είναι μόνη της…

Ποζάρει τόπλες αγκαλιά με τον επί σειρά ετών φίλο της και κομμωτή της Κρις ΜακΜίλαν, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος για το χτένισμα της ως «Rachel» στη σειρά τα Φιλαράκια.

Η εντυπωσιακή στα 45 της Άνιστον έκανε τη φωτογράφιση για το τεύχος του Ιανουαρίου και στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στο θέμα της μητρότητας, δηλώνοντας πως έχει βαρεθεί να την ρωτούν «πότε κι αν θα γίνει μητέρα». Σύμφωνα με την Άνιστον είναι απίστευτη η πίεση που ασκείται στις γυναίκες και που τις θέλει να πρέπει μέχρι μια συγκεκριμένη ηλικία να έχουν γίνει μητέρες και σύζυγοι. «Δε μου αρέσει που κάποιοι με αντιμετωπίζουν ως αποτυχημένη επειδή δεν έχω φέρει στον κόσμο ένα παιδί», είπε η Άνιστον και πρόσθεσε, «δεν χρειάζεται να γεννήσεις για να νιώσεις και να εκδηλώσεις τα μητρικά σου ένστικτα». Πρόσθεσε επίσης ότι δεν είναι εγωιστικό να ενδιαφέρεσαι για την καριέρα σου. «Συνέχεια με κατηγορούν ότι βάζω τη δουλειά πάνω από την οικογένεια. Δεν είναι αλήθεια».