X

Σέξι πόζες κατά… λάθος

Ο άνεμος κάνει  …καλά τη δουλειά του χαρίζοντας στους φωτογράφους αλλά και στον αντρικό πληθυσμό μοναδικές σέξι φωτογραφίες πανέμορφων γυναικών της showbiz.

Ant1news

Θύματα του  δυνατού αέρα πέφτουν κατά καιρούς μοντέλα και ηθοποιοί που έτσι κι αλλιώς τραβούν σαν μαγνήτες τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού.

Πρώτη διδάξασα η Marilyn Monroe της οποίας το φόρεμα στην ταινία «Επτά χρόνια φαγούρα» σηκώθηκε από τον αέρα αποκαλύπτοντας τα κάλλη της.

Από τότε δεκάδες κυρίες της showbiz έχουν βρεθεί στην ίδια θέση. Κατά λάθος ή όχι, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: όλα στη φόρα.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν κυρίες της showbiz αποκαλύπτουν τον εσωτερικό τους κόσμο, βάζοντας φωτιά στα φλας των φωτογράφων και προκαλώντας αυξημένη πίεση στον αντρικό πληθυσμό.

Στο «στόχαστρο» του ανέμου μπήκε η Reese Witherspoon που πλήρωσε την επιλογή της να φορέσει... δείγμα φούστας.

Σκηνή της ταινίας με τη Marilyn Monroe θύμισε η άτυχη στιγμή της Irina Shayk.

Η Kimberley Garner το έκανε επίτηδες. Μιμήθηκε τη Marilyn Monroe προσερχόμενη σε εκδήλωση προς τιμήν της Χολιγουντανής σταρ.

 

Στην περίπτωση όμως της Kate Upton πρόκειται καθαρά για ατύχημα..

  

Με ένα αέρινο φούξια φόρεμα είπε να κάνει τη βόλτα της η Imogen Thomas. Και ιδού τα αποτελέσματα.

  

Από τον σχετικό κατάλογο των "σέξι ατυχημάτων" δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η Kourtney Kardashian. Ναι, η αδερφή της Kim.

Αποκαλυπτικό αλλα όχι και πολύ σέξι το ατύχημα της Blake Lively, στη Νεα Υόρκη.

Η επιλογή της Britney Spears να φορέσει μακριά μπλούζα, σε πάρκο του Λος Αντζελες, είχε αυτό το αποτέλεσμα όταν φύσηξε το αεράκι.

Αμέριμνη η Liv Tyler περπατάει σε δρόμο της Νέας Υόρκης όταν ένα ελαφρύ αεράκι σηκώνει το φορεματάκι της. Το μισό όμως…

 Το ατύχημα της Salma Hayek συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας της όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Pierce Brosnan.