X

Στα…μαχαίρια ο Μπράντον και η Μπρέντα

Τα άλλοτε αγαπημένα αδέλφια του Μπέβερλι Χιλς, έχουν ανοίξει πόλεμο.

Ant1news

Πάνω από 20 χρόνια από τα γυρίσματα και την προβολή μιας από τις δημοφιλέστερε αμερικάνικες σειρές της τηλεόρασης, τα δύο «αδέλφια» έβγαλαν… μαχαίρια.

Το σκηνικό ξεκίνησε όταν ο Μπράντον (Τζέισον Πρίσλεϊ) παρουσίασε την Μπρέντα (Σάνον Ντόχερτι) ως ντίβα… μεγατόνων. Ο άλλοτε σταρ, που έχει ξεμείνει από δουλειές έγραψε βιβλίο για τα παρασκήνια της δουλειάς που τον έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο και έβγαλε τα «άπλυτα» στη φόρα.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, η Μπρέντα έβρισκε λόγους για να φωνάζει συνέχεια στα γυρίσματα. Κάποιοι από αυτούς ήταν το ότι δεν της έδιναν λιμουζίνες, η θερμοκρασία των στούντιο ή και το φαγητό.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω στα αφτιά μου όταν άκουσα την Shannon να ουρλιάζει λέγοντας" Στείλατε ένα αμάξι να πάρει και όχι μία λιμουζίνα;". Δεν μπορούσα να καταλάβω αν έκανε πλάκα. Βέβαια αυτό ήταν μόνο η αρχή. Άρχισε να γκρινιάζει για το φαγητό, για τη θερμοκρασία του δωματίου και ό,τιδηποτε άλλο».

H απάντηση της Μπρέντα ήρθε άμεσα, μέσω Facebook, όπου έγραψε:

«Δεν είναι ότι δεν σέβομαι τον Jason ή ότι τον αμφισβητώ. Απλά έχουμε διαφορετικές αναμνήσεις από το παρελθόν. Ήμασταν 18 χρονών, ποιος δίνει σημασία; Για να αναμασάς πράγματα που έγιναν από τότε που ήμασταν 18 χρονών, φίλε, τότε ποιος είναι κολλημένος στα 90s; Πάντως όχι εγώ!».

«Σε αγαπώ Shannen. Mόνο αγάπη έχω για σένα στο βιβλίο μου. Πρέπει να το διαβάσεις. Με παρεξήγησες» ήταν η απάντηση του Μπράντον.