X

Χωρίζει η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν;

Τα ποτά, τα ξενύχτια κι ένα… κινητό είναι η αιτία που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Κόρτνεϊ  δείχνει την πόρτα στο σύντροφό της.

Ant1news

 Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

 Έτοιμη να διώξει μια και καλή από το σπίτι το σύντροφο της και πατέρα των παιδιών της, Σκοτ Ντίσικ, φαίνεται ότι είναι η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, αδελφή της Κιμ. Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η 35χρονη τηλεπερσόνα φαίνεται ότι δεν αντέχει άλλο τα «ξεπορτίσματα» του Σκοτ.

Ο 31 ετών ριάλιτι σταρ πηγαίνει συνέχεια σε ξέφρενα πάρτι με ημίγυμνα μοντέλα και γυρίζει σπίτι μεθυσμένος. Τελευταία του παραστρατήματα ένα κρυφό κινητό τηλέφωνο του οποίου την ύπαρξη αρνήθηκε ο Σκοτ, ενώ ένα βράδυ έμεινε εκτός σπιτιού μετά από εκδρομή με φίλους του σε ξενοδοχείο στο Άσπεν.

Το δέσιμο του 5χρονου Μέισον με τον πατέρα του, είναι όπως λένε οι πηγές, ο μόνος λόγος που ακόμα η Κόρτνεϊ δεν έχει πετάξει έξω το σύντροφο της, ο οποίος ωστόσο έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει για σπίτι.

Η Κόρτνεϊ κι ο Σκοτ εκτός από τον Μέισον, έχουν μια κόρη 2 ετών την Πενέλοπε, ενώ στα μέσα Δεκεμβρίου έγιναν για τρίτη φορά γονείς με ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Ρέιν. Έχει ακόμα μέλλον πάντως αυτό το ριάλιτι…