X

Στα παρασκήνια με την Charlize Theron

Χαλαρή , ελάχιστα μακιγιαρισμένη και τρώγοντας ένα μανταρίνι, η Charlize Theron «συνελήφθη» από το φακό, εξίσου όμορφη όπως πάντα.

Ant1news

Το αντρικό περιοδικό «Esquire», εξασφάλισε μια φωτογράφηση της πανέμορφης ηθοποιού Charlize Theron και ο φωτογραφικός φακός την «συνέλαβε» κατά την διάρκεια της ανάπαυλας μεταξύ των φωτογραφήσεων και των γυρισμάτων  που έγιναν στο Λος Άντζελες.

Η 39χρονη, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, φορούσε ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι, σαγιονάρες και ήταν ελάχιστα μακιγιαρισμένη, χωρίς όμως αυτό να την εμποδίσει να δείχνει λαμπερή όπως πάντα.

Μαζί της ήταν και η μητέρα της Gerda Jacoba Matriz, η οποία προσέχει τον δυο χρόνων υιοθετημένο γιο της Jackson. Η Charlize Theron, φαίνεται πως περνάει μια πολύ καλή περίοδο και στα προσωπικά της καθώς πριν από λίγο καιρό αρραβωνιάστηκε με τον 54χρονο Sean Penn. Σε μια πρόσφατη έξοδο τους ο Penn ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το πότε θα παντρευτούν με τον γοητευτικό ηθοποιό να απαντά, «“Δεν μιλάω για αυτά τα πράγματα φωναχτά. Πραγματικά σιχαίνομαι τους ανθρώπους που λένε στην τηλεόραση τα προσωπικά τους».