X

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Παντρεύτηκαν κρυφά

Είναι γεγονός! Ο Τζόνι Ντεπ μπήκε και πάλι στο κλαμπ των παντρεμένων!

Ant1news

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

Ο θρυλικός Τζακ Σπάροου παντρεύτηκε την αγαπημένη του Άμπερ Χερντ το απόγευμα της 3ης Φεβρουαρίου, στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα τα οποία κάνουν λόγο για λιτή αστική τελετή, πέντε καλεσμένων συμπεριλαμβανομένου του ζεύγους.

Μπορεί να επισημοποίησαν τη σχέση τους μεταξύ τους, ωστόσο όπως φαίνεται οι νεόνυμφοι σκοπεύουν αυτό το Σαββατοκύριακο να κάνουν μια μεγάλη τελετή γάμου, καλώντας φίλους και συγγενείς, στο ιδιωτικό νησί του 51χρονου στις Μπαχάμες.

Η guest list βέβαια θα περιλαμβάνει μόνο 50 καλεσμένους, μαζί με τα παιδιά του σταρ, τη 15χρονη Λίλυ-Ρόουζ και τον 12 ετών Τζακ, ενώ θα απολαύσουν τη φιλοξενία της 50 μέτρων θαλαμηγού του Ντεπ κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για το γάμο.

Οι πληροφορίες θέλουν τη μέλλουσα νύφη να φορά στη γαμήλια τελετή δημιουργία της Stella Mc Cartney.

Και οι δυο πάντως θέλουν να «ξεμπερδεύουν» με τις γαμήλιες τελετές σύντομα, γιατί τα επαγγελματικά «τρέχουν». Η 28χρονη βρίσκεται στη μέση γυρισμάτων μιας ταινίας στο Λονδίνο, ενώ ο Τζόνι Ντεπ ετοιμάζεται να κινηματογραφήσει την επόμενη ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» στην Αυστραλία.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2012, μετά τη γνωριμία τους το 2011 στο «The Rum Diary».