X

Εσείς θα τον παρατούσατε αν δεν σας έπαιρνε δώρο του Αγίου Βαλεντίνου;

Ιδού το ερώτημα, στο οποίο πάνω από τις μισές ερωτώμενες γυναίκες απάντησαν καταφατικά.

Ant1news

Σε έρευνα αμερικανικής εφημερίδας, το 53% των γυναικών απάντησε ότι αν δεν δεχόταν δώρο στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, θα χώριζε.

Άλλες γυναίκες θεωρούν τη γιορτή των Ερωτευμένων ως ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τη σχέση τους και άλλες την «παίρνουν» ως ακόμα μία μέρα του χρόνου.

Ένα είναι σίγουρο: Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι ημέρα των γυναικών. Των ανθοπωλείων και των ζαχαροπλαστείων, που πωλούν σοκολατάκια.

Στην έρευνα της New York Daily News το 53% των ερωτηθέντων γυναικών απάντησε ότι θα έδιωχνε το σύντροφό της αν δεν της έκανε δώρο του Αγίου Βαλεντίνου.

Ωστόσο, ήταν πολλές εκείνες που θεωρούν την κίνηση αυτή υπερβολική:

«Αυτό είναι γελοίο, και εξαιρετικά παιδαριώδες», είπε μια 29χρονη Νεοϋορκέζα και μια άλλη σημείωσε: «Γυναίκες, χαλαρώστε, αυτή είναι απλώς μια ακόμα ημέρα»!

«Κάτι τέτοιο είναι ελαφρώς παράλογο» λέει στην εφημερίδα η ειδική επί των σχέσεων Ρέιτσελ ΝτεΑλτο. «Καταλαβαίνω ότι είναι λογικό να στεναχωρηθεί κάποιος λίγο και προφανώς υπάρχουν και κάποιες προσδοκίες για το ζήτημα, αλλά συζητήστε το πριν προχωρήσετε σε καμία παράλογη απόφαση», συμβουλεύει.