X

Οι 50 αποχρώσεις… της Rihanna

Η 26χρονη τραγουδίστρια γδύθηκε για το ανοιξιάτικο τεύχος του περιοδικού «AnOther», σε μια «καυτή» φωτογράφηση εμπνευσμένη από την τεράστια εμπορική επιτυχία του «50 Αποχρώσεις του Γκρι».

Ant1news

Ότι η Rihanna ξέρει να προκαλεί είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Το κάνει συνεχώς και με μεγάλη επιτυχία. Τελευταίο «χτύπημα» η νέα hot φωτογράφιση της διάσημης τραγουδίστριας... αλά "50 Shades of Grey". 

Η εκρηκτική τραγουδίστρια από τα Barbados φωτογραφήθηκε με μάσκες και ψηλοτάκουνα φορώντας αποκαλυπτικά εσώρουχα που αφήνουν να φανούν τα πλούσια προσόντα της.

Η φωτογράφιση έγινε από τους Inez και Vinoodh, σε ένα concept τη στιλιστική επιμέλεια του οποίου είχε αναλάβει η Katy England και το αποτέλεσμα πραγματικά είναι... εκρηκτικό!

Οι φωτογραφίες δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν το γύρο του διαδικτύου, οι οποίες δείχνουν «λεπτομέρειες» της Rihanna ακόμα και στα καρέ που είναι ντυμένη

Η εν λόγω «προχωρημένη» φωτογράφιση έγινε για τον εορτασμό του διάσημου αγγλικού μόδας Alexander McQueen, στη μνήμη του συγχωρεμένου σχεδιαστή που έδωσε τέλος στη ζωή του 5 χρόνια.