X

Το Twitter γιορτάζει τα γενέθλια του Justin Bieber

Ο νεαρός με την τεράστια επιρροή στα social media κλείνει σήμερα τα 21 του χρόνια  και το twitter έχει πάρει φωτιά!

Ant1news

Ο νεαρός Καναδός είναι τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός και  παραγωγός. Κυρίως όμως είναι το «φαινόμενο» του twitter αφού τον ακολουθούν περισσότεροι από 60 εκατομμύρια χρήστες οι περισσότεροι από τους οποίους κάνουν retweet ο,τι ανεβάζει!

 Σήμερα που ο νεαρός κλείνει τα 21 του χρόνια το Twitter έχει πάρει φωτιά με το hashtag  #HappyBirthdayJustinBieber να βρίσκεται πρώτο στη λίστα των trends.

 O 21χρονος πλέον Justin έχει καταφέρει εδώ και λίγα χρόνια να κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων  κοριτσιών σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΤΙΜΕ είναι ο πρώτος άνδρας καλλιτέχνης με τέσσερα Top 40 singles πριν καν κυκλοφορήσει άλμπουμ και ο πιο νέος καλλιτέχνης στην Αμερική που κατάφερε να έχει πέντε άλμπουμ στο νούμερο ένα των charts.

Αυτό που τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό και  πολλαπλασίασε τους θαυμαστές του ήταν η καθυστέρηση μιας συναυλίας του το 2013, επειδή επισκέφτηκε στο νοσοκομείο ένα κοριτσάκι που έπασχε από λευχαιμία.

Πάντως αν και έχει πάνω από 60 εκατομ. followers δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την Katy Perry που πλέον έχει 65 εκατομμύρια followers ενώ το 2013 η Lady Gaga τού έκλεψε την πρωτιά της δημοτικότητας στα Social Media. Και η οποία ανήμερα των γενεθλίων του του ευχήθηκε μέσω του Twitter φυσικά.