X

Μαρία Έλενα Κυριάκου: Ελπίζω να κερδίσω στην Eurovision

Τι είπε η νικήτρια του The Voice που επικράτησε στο τελικό. Ποιοί επώνυμοι της ευχήθηκαν! Πλούσιο Φώτο-αφιέρωμα από την σκηνή και τα παρασκήνια.

Ant1news

Της Κατερίνας Χαραλαμπάκου

Από τη σκηνή του The Voice, η Μαρία Έλενα Κυριακού, θα βρεθεί στη σκηνή του Πανευρωπαϊκού, μουσικού διαγωνισμού, ελπίζοντας να κατακτήσει τη πρώτη θέση.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια που έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της πέρυσι στo talent show του  ANT1, δείχνει να πιστεύει πολύ στο τραγούδι της, αλλά και στον εαυτό της, δηλώνοντας "ελπίζω να τριτώσει το καλό και να κερδίσουμε στην Eurovision. Πιστεύω πολύ στο κομμάτι μας".

Η Μαρία Έλενα κατάφερε να εντυπωσιάσει με την υπέροχη φωνή της, ερμηνεύοντας τη μπαλάντα «One last breath» και πήρε το εισιτήριο για να μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό που φέτος θα γίνει στην Αυστρία.

Δείτε βίντεο απο τη βραδιά του τελικού εδώ.

Φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από το 2004 και τον διαγωνισμό στον οποίο η Έλενα Παπαρίζου κέρδισε την πρωτιά με το "Μy number one". Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε στην σκηνή του ελληνικού τελικού, ερμηνεύοντας το τραγούδι με το οποίο η Κοντσίτα κέρδισε τον περσινό διαγωνισμό, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και συμβουλές στην εκπρόσωπο μας, παροτρύνοντας την "να διασκεδάσει και να το χαρεί", συμπληρώνοντας ότι "έχει υπέροχη φωνή και μια πολύ ωραία μπαλάντα".

Στον τελικό για το εισιτήριο που οδηγεί στην Αυστρία, συμμετείχαν 5 υποψήφιοι. Πέραν της Μαρίας ‘Έλενας, διαγωνίστηκαν:

-Οι C:REAL με το "Crash and Burn"

-οι Θωμαή Απέργη & Legend με το "Jazz & Συρτάκι"

-ο Barrice με το "ELA" και

-η Σάγια με το "Sunshine"

Η βραδιά ήταν λαμπερή και το κλίμα πολύ ευχάριστο ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους κάτι που φάνηκε τόσο από την ατμόσφαιρα στα παρασκήνια, όσο και στο πάρτι που ακολούθησε την ανάδειξη του φετινού εκπροσώπου μας στην Eurovision.

Η Μαρία Έλενα Κυριακού, έχει σπουδάσει φιλοσοφική, είναι μητέρα τριών παιδιών και συνηθίζει να λέει ότι "ποτέ δεν είναι αργά για να πραγματοποιήσει κανείς τα όνειρα του".