X

Το κομάντο του Ισραηλινού στρατού που έγινε μοντέλο εσωρούχων!

Αντικατέστησε τα άρβυλα με ψηλοτάκουνες γόβες και τη φόρμα παραλλαγής με μαύρες ζαρτιέρες.

Ant1news

Η 21χρονη Σλόμιτ Μάλκα είχε ως πρώτη επαγγελματική επιλογή στη ζωή της να υπηρετήσει στις δυνάμεις ασφαλείας του Ισραήλ, όπου εκπαιδεύτηκε και προσέφερε τις υπηρεσίες της επί δύο χρόνια ως κομάντο.

Με αναλογίες 81-69-89 και πρόσωπο αγγελικής ομορφιάς ήταν φυσικό να προκαλέσει το ενδιαφέρον και άλλων χώρων, εντελώς διαφορετικών από αυτούς στους οποίους κινούνταν μέχρι τότε.

Η γεννημένη στο Τελ-Αβίβ καλλονή, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της εταιρείας εσωρούχων Intimissimi και έγινε ως δια μαγείας το πρόσωπο της διαφημιστικής της καμπάνιας, αφήνοντας στην άκρη τα πεδία των μαχών για χάρη της πασαρέλας.

Η παρουσία της χτύπησε κόκκινο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα 5.700 tweets να αναρτώνται κάθε δευτερόλεπτο με αναφορά στο πρόσωπο της και περίπου 2,5 δις. αναφορές στο Facebook για εκείνη.

Αυτές τις μέρες  πρωταγωνιστεί σε μία νέα συλλογή της εταιρίας Intimissimi όπου φιγουράρουν υπέροχα σύνολα από δαντέλα και διάφανα υφάσματα, ελκυστικά babydoll, και πολυτελή σατέν που αγκαλιάζουν τη φιγούρα της και μαγνητίζουν το βλέμμα. Με μία ιδέα από retro και sexy η ανοιξιάτικη συλλογή, της οποίας είναι το κεντρικό πρόσωπο, αποπνέει θηλυκή γοητεία.

Η Σλόμιτ, ωστόσο μοιάζει να μην αντιλαμβάνεται τον θρίαμβο, ούτε ότι το πρόσωπό της φιγουράρει σε περιοδικά και καμπάνιες σε ολόκληρο τον κόσμο και σαν μικρό κορίτσι που ανακαλύπτει τον κόσμο γράφει στη σελίδα της: «Ο χρόνος είναι μία έννοια που κατασκεύασε ο άνθρωπος. Δεν υπάρχει χρονικό όριο, ούτε η σωστή στιγμή, δεν είναι ποτέ πολύ αργά ή πολύ νωρίς. Το μοναδικό αληθινό είναι αυτή η στιγμή. Και αυτή τη στιγμή μπορείς να είσαι όποιος θέλεις εσύ».