X

Τα παιδιά βραβεύουν τους σταρς

Όταν τα παιδιά βραβεύουν τους αγαπημένους τους σταρς δεν μπορεί παρά και οι ίδιοι να γίνουν παιδιά, πλατσουρίζοντας σε μια πράσινη γλοιώδη μπογιά!

Ant1news

Διασημότητες όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στην Καλιφόρνια για να παραλάβουν τα βραβεία τους, στο πλαίσιο των Kid's Choice Awards 2015, που διοργάνωσε το Nickelodeon.

Τα παιδιά που ψήφισαν τα αγαπημένα τους αστέρια συγκεντρώθηκαν έξω από τον χώρο της εκδήλωσης και θαύμασαν στο πορτοκαλί χαλί τους καλεσμένους της βραδιάς, μεταξύ των οποίων ήταν οι Nick Jonas, Jennifer Hudson, Kevin James, Nick Cannon, Chris ροκ, Iggy Azalea.

Την παράσταση έκλεψε η Angelina Jolie, η οποία έδωσε το παρόν στη λαμπερή βραδιά, έχοντας στο πλάι της τις δύο κόρες της Shiloh και Zahara, οι οποίες την απήλαυσαν πρόσφατα στο ρόλο της στην ταινία της Disney Maleficent.

Άλλη μία μαμά που έκλεψε την παράσταση ήταν η Jenifer Lopez, η οποία ανέβηκε στη σκηνή να ανακοινώσει το Nick Jonas ως τον αγαπημένο τραγουδιστή των παιδιών.

Ανάμεσα στους λατρεμένους καλλιτέχνες που μαζί με το βραβείο λούστηκαν και με… πράσινη γλοιώδη μπογιά ήταν ο Shawn Mendes που βράβευσε το καστ της αγαπημένης αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς Modern Family.