X

Με ζαχαρωτά στις θηλές της εμφανίστηκε η Miley Cyrus

Προκαλεί εκ νέου η Miley Cyrus. Με ζαχαρωτές καρδούλες στις θηλές της έδωσε το παρόν σε εκδήλωση στο Κλήβελαντ του Οχάιο. Δείτε τις φωτογραφίες της.

Ant1news

Καιρό είχε να προκαλέσει με την εμφάνισή της η Miley Cyrus και έτσι είπε να καλύψει το κενό που άφησε, βγάζοντας στη φόρα το στήθος της.

Η διάσημη τραγουδίστρια και πάντοτε ακραία με την εμφάνισή, Miley Cyrus, αποφάσισε να βάλει και πάλι φωτιά στο χώρο της σόου μπιζ βγάζοντας το στήθος της σε κοινή θέα.

Η Miley Cyrus φόρεσε ένα δερμάτινο μαύρο φόρεμα σαλοπέτα χωρίς όμως το απαραίτητο μπλουζάκι από μέσα. Σκέφθηκε μάλιστα να καλύψει τις θηλές της με ζαχαρωτές καρδούλες σαν άλλη strip woman!

Η ίδια φωτογραφήθηκε μόνη αλλά και δίπλα στον Sir Paul McCartney, με τον οποίο συναντήθηκε στην 30η ετήσια τελετή του Rock And Roll Hall Of Fame, στο Κλήβελαντ του Οχάιο.

Η Miley Cyrus ανήρτησε τις παρακάτω φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην μία μάλιστα δεν ξέρει κανείς τι να πρωτο σχολιάσει: την προκλητική της εμφάνιση, την άσεμνη χειρονομία της ή την ατημέλητη μασχάλη της;