X

Sold out στο event για ανταλλαγή συντρόφων στο Ηράκλειο!

Οι ανά τον κόσμο swingers έρχονται τη Δευτέρα στη Σταλίδα για να απολαύσουν ονειρεμένες διακοπές ανταλλάσσοντας συντρόφους κι όχι μόνο.

Ant1news

Ένα από τα μεγαλύτερα swingers club της Ευρώπης, το οποίο εδρεύει στην Ολλανδία, το SDC, αποφάσισε να γιορτάσει τα 15 χρόνια της λειτουργίας διοργανώνοντας μια σπέσιαλ εκδρομή για τα μέλη του, στη Σταλίδα Ηρακλείου.

Οι ομαδικές διακοπές των μελών του ξεκινάνε την προσεχή Δευτέρα και σύμφωνα με το δημοσίευμα του Cretalive, τα εισιτήρια της εκδρομής έχουν ήδη εξαντληθεί παρά το γεγονός ότι το αντίτιμο φτάνει τα 1.000 ευρώ ανά άτομο.

Η είδηση  που αρχικά αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία από τους επαγγελματίες του κλάδου, έχει σκορπίσει πλέον χαμόγελα αφού η τουριστική βιομηχανία του σεξ είναι από τις πλέον ανερχόμενες.

Το site του club διαφήμιζε τη Κρήτη που, «βρίσκεται στο σταυροδρόμι της Ασίας, της Ευρώπης και της Αφρικής», ως ένα ονειρεμένο τόπο διακοπών. Η ζήτηση πάντως ήταν τόσο μεγάλη που το ξενοδοχείο υπερκάλυψε το σύνολο των κλινών που διαθέτει και δεν μπορεί να προσφέρει πλέον άλλες.

Ο ξενοδόχος που έκλεισε το χρυσό συμβόλαιο αποκάλυψε ότι, οι επισκέπτες είναι τουρίστες υψηλού επιπέδου και προέρχονται από την Ευρώπη, την Αμερική και τη Σαουδική Αραβία. Όπως είναι φυσικό οι πελάτες έχουν ζητήσει συγκεκριμένες υπηρεσίες, όπως, διαμορφώσεις αιθουσών, glory holes, ακόμη και τα στρώματα πρέπει να είναι έτοιμα πχ στη ντισκοτέκ...

Για την εχεμύθεια δεν συζητάμε. Πρέπει όλα να είναι υπό απόλυτο έλεγχο και γι αυτό το λόγο το συγκεκριμένο κλαμπ θα φέρει μαζί του...40 άτομα τα οποία θα είναι υπεύθυνα για τις υπηρεσίες, την επιτήρηση, την περιφρούρηση!

Ενδεικτικό της δυναμικής του club είναι ότι η μηνιαία συνδρομή μόνο για το site του είναι 12 ευρώ και έχει πάνω από 5 εκατομμύρια συνδρομητές.