X

Γδύθηκε για να σώσει την ομάδα της…(βίντεο)

Η Πάρμα ταλανίζεται από ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα κι αυτό έβγαλε από τα ρούχα του (κυριολεκτικά) το αισθησιακό μοντέλο.

Ant1news

Η Πάρμα είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ιταλίας, αλλά βρίσκεται σε εξαιρετικά δεινή οικονομική κατάσταση με συνέπεια να βρίσκεται ένα βήμα από την διάλυση.

Μια από τις φανατικότερους οπαδούς της είναι το μοντέλο Ρόζι Μιτζιούλι η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο ιταλικό Big Brother. Τρελή και παλαβή για την ομάδα της αποφάσισε να προτάξει τα στήθη της (και πάλι κυριολεκτικά) μήπως και βρεθεί μια λύση έστω και την ύστατη στιγμή.

Το 25χρονο αισθησιακό μοντέλο πέταξε από πάνω της τα περιττά ρούχα και έκανε μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφηση στην οποία προσπάθησε ευσυνείδητα μεν αλλά ατυχώς δε να καλύψει τις πλούσιες καμπύλες της με κάποιες λωρίδες υφάσματος στα χρώματα της αγαπημένης της ομάδας.

Αυτό που θα ήθελε είναι να προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιου πάμπλουτου επενδυτή πριν η ομάδα της βγει στο σφυρί. Παρεμπιπτόντως η Ρόζι υποσχέθηκε πως αν πετύχει το στόχο της θα γδυθεί εντελώς στην έδρα της ομάδας της.

Τέτοια αφοσίωση το κορίτσι;