X

Το γυμνό εξώφυλλο της Ζιζέλ στην Vogue

Ακόμα ένα «αντίο» από τη Βραζιλιάνα. Αυτή τη φορά γυμνό. Συμμετείχε στον εορτασμό των 40 χρόνων της βραζιλιάνικης Vogue και αποχαιρέτησε τη δική της 20χρονη καριέρα.

Ant1news

Η αποχώρηση της Ζιζέλ από την πασαρέλα είναι γεγονός. Ένα γεγονός που η ίδια έχει φροντίσει να το επισημάνει τόσο, ώστε να μας κάνει όλους να αμφισβητούμε ότι θέλει να αποχωρήσει.

Αυτή τη φορά η Βραζιλιάνα έκανε μία επετειακή φωτογράφιση στην Vogue της Βραζιλίας, που γιορτάζει τα 40 της χρόνια.

Το εξώφυλλο είναι ασπρόμαυρο και γυμνό και τη φωτογραφία την ανέβασε η ίδια στο instagram. Στα χέρια της κρατά ένα G, το αρχικό του ονόματός της, μαζί με τον αριθμό των ετών που έκλεισε στην πασαρέλα: 20.

Προηγουμένως είχε κλείσει αυτά τα 20 χρόνια με τη συμμετοχή της στην επίδειξη του οίκου μόδας Colcci.

Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο, σύμφωνα με την κατάταξη του Forbes για το 2014, έχει γίνει το πρόσωπο πολλών πασίγνωστων brands, όπως Chanel, Carolina Herrera, Pantene. Σχεδιάζει, επίσης τη δική της σειρά με εσώρουχα και σαγιονάρες.

Η προσωπική της ζωή έγινε πολύ συχνά πρωτοσέλιδο στα περιοδικά, καθώς οι περισσότεροι από τους συντρόφους της είναι διάσημοι. Η σχέση της με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο, που κράτησε πέντε χρόνια, προσέλκυσε τα περισσότερα φλας.

Το διάσημο μοντέλο, παντρεύτηκε το 2009 με τον πρωταθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Τομ Μπρέιντι και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον εξάχρονο Μπέντζαμιν και την δύο ετών Βίβιαν.