X

Η γενική πρόβα του Σάκη Ρουβά για το «Άξιον Εστί»

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία του για τη συναυλία του Σαββάτου, στη Νέα Σμύρνη, ο Σάκης Ρουβάς. Δείτε τη φωτογραφία από τη γενική πρόβα.

Ant1news

Για τον Σάκη Ρουβά η ερμηνεία του «Άξιον Εστί» είναι ένα μεγάλο στοίχημα και είναι βέβαιο ότι ο διάσημος τραγουδιστής θα επιχειρήσει να δώσει μια ισχυρή «απάντηση» σε όσους έσπευσαν να τον αμφισβητήσουν.

Σήμερα ολοκληρώθηκε η γενική πρόβα για τη συναυλία που πραγματοποιείται στις 2 Μαΐου, στις 21.00, με ελεύθερη είσοδο, στην Κεντρική Πλατεία της Νέας Σμύρνης και ο Σάκης Ρουβάς ανήρτησε άλλη μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αλλά και στο Twitter.

Ο Σάκης αναφέρει μεταξύ άλλων: « "Άξιον Εστί ". Γενική Πρόβα. Θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί για τον εορτασμό των 90 χρόνων από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη!». Ο ίδιος, άλλωστε, δήλωσε προ ημερών ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχει κάνει στην καριέρα του και η πιο σημαντική του στιγμή.

Ο ίδιος υπενθυμίζεται ότι καλείται να ερμηνεύσει τα τραγούδια «Ένα το Χελιδόνι», «Με το λύχνο του άστρου», «Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ», «Της αγάπης αίματα» και «Ανοίγω το στόμα μου».