X

Πρωταγωνίστρια σε ριάλιτι η Ναόμι Κάμπελ

Η αιθάλης μαύρη καλλονή της μόδας με το εκρηκτικό ταπεραμέντο Ναόμι εξασφάλισε δική της εκπομπή στην τηλεόραση.

Ant1news

Πρόκειται για ένα ριάλιτι που θα παρουσιάζει την καθημερινότητα του 45χρονου τοπ μόντελ, που δεν θα έιναι καθόλου βαρετή. Όσοι ξέρουν τη Ναόμι Κάμπελ είναι πεπεισμένη ότι το σόου θα κάνει πάταγο, γιατί η θεά της βιομηχανίας της μόδας είναι εντελώς απρόβλεπτη και δεν μπορεί να καλουπωθεί σε κανένα έστω και υποτυπώδες σενάριο.

Ο αρχισυντάκτης του Yahoo Style που θα προβάλει την εκπομπή της τονίζει πως πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πόσο υστερική είναι η Κάμπελ και πόσο δηλητηριώδης μπορεί να γίνει.

Κανένας δεν ξεχνά ότι είχε ρίξει ξύλο και στην προσωπική βοηθό της και είχε καταδικαστεί να προσφέρει κοινωνική εργασία. Δεν αποκλείεται λοιπόν να ανάψουν τα πνεύματα στην εκπομπή αν όχι αυθόρμητα, τουλάχιστον για χάρη της τηλεθέασης.

Ο τίτλος του ριάλιτι θα είναι «Είμαι η Ναόμι Κάμπελ», το όνομα δηλαδή που χρησιμοποιεί το τοπ μόντελ στους διαδικτυακούς λογαριασμούς της. Η Ναόμι έχει εμπειρία και από την τηλεόραση. Συμμετείχε ως κριτής στο «The Face», και στις αρχές του χρόνου έπαιρνε μέρος μαζί με την καλύτερή της φίλη Κέιτ Μος, στη σειρά «Gogglebox» του Chanel 4. Η Ναόμι έχει και διάσημους θαυμαστές, ανάμεσά τους τη Χίλαρι Κλίντον, τη βασίλισσα των ριάλιτι Όπρα και τον τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ.