X

Met Gala: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με καπέλο… υπερπαραγωγή

Το Γκαλά του Μουσείου Μετροπόλιταν στη Νέα Υόρκη, είχε θέμα την Κίνα και η ηθοποιός έκανε τα πάντα για να είναι... εντός θέματος!

Ant1news

Είναι το γεγονός της χρονιάς για το χώρο της μόδας, όπου οι σταρ του Χόλιγουντ και της διεθνούς μουσικής σκηνής συναγωνίζονται για το ποια εμφάνιση θα συζητηθεί περισσότερο.

Φέτος το Γκαλά του Μουσείου Μετροπόλιταν στη Νέα Υόρκη, είχε θέμα την Κίνα. «Η Κίνα, μέσα από τον καθρέφτη», ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης από την οποία δεν έλειψαν οι μεγαλύτερες σταρ του καλλιτεχνικού στερεώματος.

Ανάμεσα στις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν και αυτή της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, όχι μόνο για την τουαλέτα της αλλά και για το… καπέλο της. Η δημοφιλής ηθοποιός έβαλε «φωτιά» στο κόκκινο χαλί του Met Gala φορώντας ένα τεράστιο καπέλο, δημιουργία του γνωστού Philip Treacy, που επιμελείται μεταξύ άλλων και βασιλικές εμφανίσεις.  Η εμφάνιση της ολοκληρώθηκε με μία εντυπωσιακή τουαλέτα .

Ανάμεσα στις εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση, επιβάλλεται να αναφέρουμε εκείνη της Μπιγιονσέ, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα φορώντας μία υπέροχη τουαλέτα, δημιουργία του οίκου Givenchy.

Δείτε πως σχολίασε η παρέα του Πρωινού την εκκεντρική εμφάνιση της χολιγουντιανής ηθοποιού…