X

Ο Παπαδάκης καλεσμένος στο «Πρωινό Σου- Κου» με τη Μπεκατώρου

Με περίσσια συγκίνηση υποδέχτηκε η Μπεκατώρου τον «Βασιλιά» της πρωινής ζώνης, ενθυμούμενη τη πρώτη τους γνωριμία.

Ant1news

Το «Πρωινό Σου-Κου» μπήκε εντυπωσιακά στη τηλεοπτική μας ζωή, σαρώνοντας τα νούμερα τηλεθέασης από τη πρώτη κιόλας μέρα. Στη δεύτερη εκπομπή η Μαρία Μπεκατώρου και οι συνεργάτες της υποδέχτηκαν τον Γιώργο Παπαδάκη στο στούντιο για μια χαλαρή και αποκαλυπτική συνομιλία.

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπήκε με το γνωστό του «αέρα» στο στούντιο και συνεχάρη την ομάδα για το ξεκίνημα της. Μάλιστα δεν δίστασε να αστειευτεί για το πληθυντικό που χρησιμοποιούσαν με το γνωστό «κεριά και λιβάνια» για το κύριε Γιώργο.

Η Μαρία Μπεκατώρου θυμήθηκε το τρακ της όταν πριν από αρκετά χρόνια χτύπησε το τηλέφωνο της και της ζήτησαν να πάει ως καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και συμπλήρωσε ότι ποτέ δεν φανταζόταν ότι κάποια στιγμή θα τον υποδεχόταν ως καλεσμένο σε δική της εκπομπή.

Από τη πλευρά του ο Γιώργος Παπαδάκης θυμήθηκε το δικό του ξεκίνημα στη πρωινή ζώνη, όταν δεν υπήρχε ανάλογη εκπομπή και αποκάλυψε ότι αυτή τη «ζώνη» τη θεωρεί ως παιδί του. Αποκάλυψε ότι τον αποκαλούσαν τρελό όταν έκανε τη σκέψη για μια τέτοια εκπομπή και αυτή έγινε πραγματικότητα όταν τον κάλεσε η διοίκηση του ΑΝΤ1 και του έδωσε την εντολή  να ξεκινήσει την άλλη εβδομάδα!