X

Η κυρία Σουμάχερ ποζάρει γυμνή στο Playboy

Η σύζυγος Σουμάχερ έγινε «κουνελάκι» του Playboy για να γιορτάσει το διαζύγιό της.

Ant1news

Το διαζύγιο της κυρίας Σουμάχερ είναι πλέον γεγονός, και μάλιστα το γιόρτασε δεόντως… Με ποιον τρόπο; Τώρα που είναι ελεύθερη και ωραία και με το νόμο η πρώην σύζυγος του Ραλφ Σουμάχερ, αδελφού του Μίκαελ, από τη στεναχώρια της βγήκε από τα... ρούχα της και φωτογραφήθηκε για το μεγαλύτερο μηνιαίο αντρικό περιοδικό διεθνώς, Playboy. Η 38χρονη Κόρα και ο Ράλφ Σουμάχερ αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην κοινή τους ζωή, ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια σχέσης, ενώ είχαν αποκτήσει μαζί έναν γιο, 13 ετών σήμερα.

Το ζευγάρι φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα είχε απομακρυνθεί αρκετά, με τον Ραλφ τον τελευταίο χρόνο να ρίχνει όλο του το βάρος στην ανάρρωση του αδελφού του, Μίκαελ Σουμάχερ, που δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις την Πρωτοχρονιά του 2014.

Από τη στιγμή, πάντως, που Κόρα και Ραλφ χώρισαν, η πρώτη άρχισε να ξεφαντώνει... Στην αρχή ήταν η συμμετοχή της σε έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού, ύστερα η πλαστική στο στήθος, τα extentions και τώρα η αισθησιακή φωτογράφιση με τις «καυτές» πόζες για το Playboy.

Η ίδια παραδέχεται ότι το γερμανικό Playboy την είχε προσεγγίσει πολλές φορές, αλλά η απάντηση της ήταν αρνητική. Στην πορεία όμως αναθεώρησε, καθώς όπως είπε «είμαι σε μία νέα φάση της ζωής μου». Ο γερμανικός Τύπος δεν άφησε ασχολίαστη τη φωτογράφηση. Το καλύτερο σχόλιο, συγκεκριμένα για την πλαστική στήθους, γράφτηκε στην «Bild»: «η Κόρα έχει νέους αερόσακους και ο Ραλφ δεν το ξέρει».