X

Γιατί η Ιρίνα Σάικ χώρισε τον Ρονάλντο;

Η βρετανική εφημερίδα SUN αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους η Ρωσίδα καλλονή είπε «αντίο» στον Πορτογάλο αστέρα της Ρεάλ.

Ant1news

Κι ενώ  οι φήμες και τα σενάρια για τους λόγους του χωρισμού  της Ιρίνα Σάικ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο  έδιναν κι έπαιρναν, ένα δημοσίευμα της εφημερίδας SUN, που αναπαράγεται από πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης, ρίχνει «φώς» στο μυστήριο.

Αν και η ίδια δεν είχε δώσει λεπτομέρειες για την αιτία χωρισμού, είχε δηλώσει ότι ο άσος της Ρεάλ δεν της «φέρθηκε σαν άντρας», αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν ήταν αξιόπιστος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται πηγή κοντά στο διάσημο μοντέλο, η Ιρίνα εκμυστηρεύθηκε ότι αποφάσισε να χωρίσει με τον αστέρα της Ρεάλ όταν ανακάλυψε στο κινητό του δεκάδες SMS από και προς άλλες γυναίκες, σε όλο τον κόσμο!

«Για πέντε χρόνια τον εμπιστευόταν και είχε... κολλήσει μαζί του και τώρα νιώθει απολύτως πληγωμένη και προδομένη» λέει η ίδια πηγή στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Ιρίνα δεχόταν πολλά μηνύματα στο κινητό της από άλλες γυναίκες, που της έλεγαν ευθέως ότι φλερτάρουν με τον Ρονάλντο.

Όταν εκείνη αποφάσισε να του μιλήσει, ο  Κριστιάνο αρνήθηκε τα πάντα. Όταν όμως εκείνη του είπε ότι είχε δει το κινητό του, ο Πορτογάλος αναγκάστηκε να τα παραδεχθεί όλα.

Η σχέση τους τελείωσε την ίδια στιγμή, καθώς εκείνη έφυγε από το σπίτι, καταλήγει το δημοσίευμα.