X

Οι πιο σέξι εμφανίσεις των βραβείων Billboard

Στο Λας Βέγκας πραγματοποιήθηκαν τα φετινά Billboard Music Awards 2015 και ομολογουμένως ήταν πιο σέξι από τα βραβεία. Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Ant1news

Όπως σε κάθε βραδιά των Billboard Music Awards, έτσι και στη χθεσινή, κάτι που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, μεγαλύτερο κι από τα ίδια τα βραβεία ίσως, είναι οι σέξι εμφανίσεις όλων των μεγάλων σταρ. Το παρών έδωσαν οι μεγαλύτερες star της διεθνούς μουσικής σκηνής, οι οποίες περπάτησαν στο κόκκινο χαλί χαρίζοντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αλλά και το πιο λαμπερό τους χαμόγελο. 

Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, ήταν η Taylor Swift που κατάφερε να κερδίσει επτά βραβεία, ανάμεσα στα οποία και αυτό του «Billboard Καλλιτέχνη της Χρονιάς». Παράλληλα, η Swift κέρδισε το βραβείο «Γυναίκα Καλλιτέχνης της Χρονιάς».

Jennifer Lopez, Taylor Swift, Mariah Carey, Kendall Jenner, Κylie Jenner, ήταν μεταξύ των κυριών που κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις με την παρουσία τους, με την 45χρονη Λατίνα σταρ να κρατά ακόμη μια φορά τα ηνία της πιο «καυτής» εμφάνισης.

Η JLo επέλεξε να φορέσει ένα αραχνοΰφαντο φόρεμα που άφηνε ακάλυπτους τους γυμνασμένους κοιλιακούς της και τόνιζε τα καλλίγραμμα πόδια της και το πλούσιο μπούστο της.

Αλλά και η 25χρονη Taylor δεν πέρασε απαρατήρητη, η οποία κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα με τη φρεσκάδα της, αλλά και την ολόσωμη φόρμα που άφηνε σε κοινή θέα την πλάτη της.

Από την πλευρά της η χυμώδης, με τα πιασίματά της και το μεγάλο μπούστο Mariah Carey επέλεξε να φορέσει μία μαύρη μάξι τουαλέτα και περπάτησε με άνεση στο κόκκινο χαλί.

Η 29χρονη Chrissy Teigen ανέδειξε τις καμπύλες της μέσα από μια ολόσωμη φόρμα.

H Kendall Jenner

Η Britney Spears