X

Η Παπαγγελή «μάγεψε» τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά της ελληνίδας καλλονής και ως αληθινός τζέντλεμαν υποκλίθηκε και της έκανε χειροφίλημα.

Ant1news

Η Έλλη Παπαγγελή βρέθηκε στο Μονακό και δεν έκλεψε μόνο τις εντυπώσεις και τα φλας των φωτογράφων, αλλά και την αμέριστη προσοχή από τον πρίγκιπα του Μονακό, Αλβέρτο.

Η πανέμορφη ελληνίδα βρέθηκε στο πριγκιπάτο, ως πρέσβειρα πολυεθνικής εταιρείας για να παραστεί σε φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα, ανάμεσα σε ομάδα πιλότων της φόρμουλα 1 και ομάδα διεθνών σταρ του ποδοσφαίρου.

Στο ημίχρονο του αγώνα που έγινε στο Louis II, ο πρίγκιπας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να συγχαρεί τους πρωταγωνιστές και βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με την Ελληνίδα καλλονή. Εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της υποκλίθηκε και της έκανε χειροφίλημα, ενώ στη συνέχεια τη ρώτησε από πού είναι.

Η κα. Παπαγγελή του απάντησε ότι είναι από την Ελλάδα και ο πρίγκιπας αφού εξέφρασε την αγάπη του για τη χώρα μας, αποκάλυψε ότι θα την επισκεφτεί σύντομα και ειδικότερα την Κρήτη και τη Μύκονο.

Μετά από τις αμοιβαίες φιλοφρονήσεις, φωτογραφήθηκαν μαζί και έκλεψαν τα βλέμματα τόσο κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου αγώνα, όσο και στη δεξίωση που ακολούθησε.

Έτσι λοιπόν η κα. Παπαγγελή βρέθηκε για μια ακόμα φορά στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε με την ανάρτηση της για το Πολυτεχνείο, όταν δέχθηκε ομαδικά πυρά ως πολιτευτής της ΝΔ, αλλά και την κριτική που της είχε ασκηθεί για κάποιες τολμηρές φωτογραφίες της, από την ενασχόληση της με το μόντελινγκ.