X

Όλα όσα έγιναν στο 3ο live του The Voice

Με εντυπωσιακές ερμηνείες, αποχωρήσεις και δύσκολες επιλογές από πλευράς των coaches ολοκληρώθηκε το 3ο Live του The Voice 2. Δείτε ποιοι παραμένουν και ποιοι αποχώρησαν.

Ant1news

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, το βράδυ της Κυριακής, και το τρίτο live του «The Voice 2», κατά τη διάρκεια του οποίου οι coaches αποχαιρέτησαν έναν παίκτη από την ομάδα τους.

Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης Κουινέλης και Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκαν ξανά στη δύσκολη θέση να αποφασίσουν ποιον παίκτη θα επιλέξουν για να συνεχίσει στο παιχνίδι και ποιον θα αποχαιρετήσουν.

Για ακόμα μια φορά η απόφαση ήταν δύσκολη καθώς όλα τα παιδιά ερμήνευσαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τα τραγούδια που τους ανατέθηκαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις τόσο των επικεφαλής τους όσο και του κοινού.

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε σε ένα μεγάλο δίλημμα καθώς στο τέλος έμειναν ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας και ο Δημήτρης Λιόλιος, με την διάσημη τραγουδίστρια να επιλέγει τελικά να σώσει τον πρώτο. Μαζί της συνεχίζουν ακόμα η Άννα Βιλανίδη και η Παναγιώτα Καψάλη!

Στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου έμειναν ο Κώστας Αγέρης και ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, ενώ ο coach κράτησε τον Μάκη Δράκο αποχωρώντας ο Στέλιος Καρυπίδης.

Η Μελίνα Ασλανίδου από πλευράς της κράτησε στο παιχνίδι τον Αλέξανδρο Μπαρμπούτη αφήνοντας έξω τη Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ. Μαζί της συνεχίζουν ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης και ο Νεκτάριος Μαλλάς.

Τέλος, ο Μιχάλης Κουινέλης επέλεξε τον Άκη Παναγιωτίδη και συνεχίζει με τις Εύα Τσάχρα και Κατερίνα Καμπανέλλη. Από το Voice αποχώρησε καταχειροκροτούμενη η Έλενα Παπαπαναγιώτου.