X

Κάτοικοι Ελλάδας θέλουν να γίνουν οι Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ

Ένα μικρό νησί στο Ιόνιο, έκλεψε την καρδιά του διάσημου ζεύγους που φέρεται διατεθειμένο να ξοδέψει 4,2 εκ. ευρώ προκειμένου να το αποκτήσει.

Ant1news

«Θύμα» της απαράμιλλης ομορφιάς της ελληνικής φύσης, έπεσε το πιο διάσημο ζευγάρι του Χόλυγουντ, Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ. Ένα νησάκι εκτάσεως 43 στρεμμάτων με το όνομα Γαία στο Ιόνιο, αποτελεί πλέον το διακαή πόθο του ζευγαριού κι από τη στιγμή που τα χρήματα δεν αποτελούν εμπόδιο γι’ αυτούς δεν αποκλείεται σύντομα να τους έχουμε στην πατρίδα μας.

Βέβαια το ζεύγος Μπραντζελίνα αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο αγοράς του νησιού ως επένδυση αφού το διόλου ευκαταφρόνητο κόστος αγοράς προσδιορίζεται στα 4,2 εκ.  ευρώ. Αν προχωρήσει η αγοραπωλησία θα είναι η δεύτερη επένδυση του ζεύγους στην Ευρώπη, αφού έχει προηγηθεί η αγορά μιας τεράστιας έκτασης στη Γαλλία, όπου εκτός από ένα υπέροχο σπίτι περιλαμβάνει και αμπελώνες και στο οποίο τέλεσαν το γάμο τους τον περασμένο Αύγουστο.

Το αμερικανικό περιοδικό ΟΚ, σε ρεπορτάζ του χρησιμοποιεί πηγή προσκείμενη στο ζεύγος, η οποία δηλώνει πως η Τζολί ερωτεύτηκε το νησί το περασμένο καλοκαίρι και παρότι θέλε4ι πολλή δουλειά για να γίνει κατοικήσιμο το ζεύγος φέρεται πρόθυμα να χτίσει εκεί το σπίτι των ονείρων του. «Εκεί τα έξι παιδιά τους θα είναι ελεύθερα να παίζουν χωρίς να ανησυχούν για τα φλας των παπαράτσι», κατέληξε.

To privateislands.com χαρακτηρίζει τη Γαία ως ένα ειδυλλιακό παράδεισο, που περιβάλλεται από τα ήρεμα, κρυστάλλινα νερά του Ιονίου, τα οποία, μάλιστα, όπως σημειώνει, δεν τα πιάνουν οι βορειοανατολικοί άνεμοι καθιστώντας την περιοχή θαυμάσια για θαλάσσια σπορ, ιστιοπλοΐα, ψάρεμα, καταδύσεις και κολύμπι.