X

Όταν η Lady συνάντησε τον… Πρίγκιπα

Ο πρίγκιπας Χάρι παραβρέθηκε στο Royal Albert Hall για μια φιλανθρωπική συναυλία. Η Lady Gaga ήταν ένα από τα μεγάλα αστέρια που τραγούδησαν για το σκοπό αυτό.

Ant1news

Ούτε στιγμή δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της, ενώ έσπασε για άλλη μια φορά το πρωτόκολλο αγκαλιάζοντάς την για να αποσπάσει ένα της φιλί.

Ο λόγος για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Lady Gaga, οι οποίοι βρέθηκαν στα παρασκήνια της φιλανθρωπικής συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στο Royal Albert Hall, στο Λονδίνο, με στόχο να ενισχυθούν άπορα και άρρωστα παιδιά μέσω της οργάνωσης WellChild, «άγγελος» της οποίας είναι ο Χάρι από το 2007.

Η Lady Gaga, πιστή στις εκκεντρικές της εμφανίσεις, φορούσε κατά την άφιξή της ένα μεταλιζέ φόρεμα με τεράστιο ντεκολτέ που μαγνήτισε το βλέμμα του άτακτου Χάρι.

Η ίδια, με έντονο μακιγιάζ και κρύσταλλα στα φρύδια, έδειξε γοητευμένη από το ενδιαφέρον του πρίγκιπα και γι αυτό τον αντάμειψε με την εμφάνισή της επί σκηνής, φορώντας ένα αποκαλυπτικό διαφανές λευκό φόρεμα.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μάλιστα με τον Elton John και τον Tony Bennett, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.