X

Οι αστέρες που κολάζουν τη Μύκονο

Τις ομορφιές της Μυκόνου απολαμβάνουν για μία ακόμη χρονιά, αστέρες του ποδοσφαίρου και της διεθνούς σόουμπιζ. Από τον Ίκερ Κασίγιας μέχρι τη Νικόλ Σέρζινγκερ.

Ant1news

Στιγμές χαλάρωσης για τον Κώστα Μήτρογλου και την αγαπημένη του Νίκη, στη Μύκονο.

Ο διεθνής έλληνας επιθετικός του Ολυμπιακού, επισκέφθηκε για μία ακόμη φορά το νησί των ανέμων και έγινε πόλος έλξης, αφού δεκάδες θαυμάστριες, φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Εκεί κοντά, και ο συμπαίκτης του, Παϊτίμ Κασάμι να τον χαιρετά με παρέα… και τι παρέα!!! Την πρώην κυρία Χάμιλτον, Νικόλ Σέρζινγκερ.

Η 36χρονη Χαβανέζα τραγουδίστρια, έβαλε φωτιές στις αμμουδιές της Μυκόνου, αφήνοντας τα...αποτυπώματά της, από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι της.

Στο κοσμοπολίτικο νησί, βρέθηκαν επίσης, ο Ίκερ Κασίγιας με τη σύζυγό του Σάρα Καρμπονέρο και τον μικρό Μάρτιν. Αυτή τη φορά, ο ισπανός τερματοφύλακας, ήταν διακριτικός… όχι όπως στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής το 2010!

Η Φεντερίκα Νάργκι ήταν όμως αυτή που έκανε τη διαφορά στη Μύκονο. Η Μις Italia του 2007 και σύντροφος του Ιταλού ποδοσφαιριστή Αλεσάντρο Μάτρι, συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα με το κορμί της.

Την ώρα που ο Αλεσάντρο διαφημίζει κοστούμια, η Φεντερίκα και όλοι οι σταρ που επισκέπτονται τη χώρα μας, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για τον ελληνικό τουρισμό.