X

Μύκονος: «Φλέγεται» το νησί των Ανέμων (βίντεο)

«Επώνυμες» και «ανώνυμες» παρουσίες, ανάβουν φωτιές στις παραλίες της Μυκόνου και δικαιολογούν την άποψη ότι η Μύκονος είναι ο πιο must προορισμός ever.

Ant1news

Οι φανατικοί φίλοι της Μυκόνου δεν προλαβαίνουν να μετράνε φέτος τόσο τις επώνυμες παρουσίες που επέλεξαν το νησί για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όσο και τις ανώνυμες καλλονές που κλέβουν με ξεχωριστή ευκολία τα αντρικά βλέμματα.

Για μια ακόμα χρονιά το ζεύγος Ίβιτς – Πετρουλάκη επισκέφθηκε το νησί των ανέμων και έκλεψε  την παράσταση στη παραλία της Ψαρρούς. Η εθνική μας γυμνάστρια αν και είναι μητέρα 4 παιδιών καταφέρνει να διατηρεί ένα αψεγάδιαστο κορμί. Σε εξαιρετική φόρμα είναι και ο σύζυγος της και παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος σήμερα εκτελεί χρέη γενικού διευθυντή στον Ερυθρό Αστέρα.

Οι δυο τους όμως είχαν ένα απροσδόκητο ανταγωνιστή καθώς οι φωτογραφικές μηχανές άστραψαν στο πέρασμα μιας εκρηκτικής καλλονής, η οποία με ένα μπικίνι που δεν έκρυβε και τόσα πολλά, πρόσφερε απλόχερα θέαμα στους λουόμενους με τα ομολογουμένως εντυπωσιακά προσόντα της.