X

Αγόρασε ελληνικό νησί ο Τζόνι Ντεπ;

Φθάνει στη χώρα μας, σε λίγες ημέρες, ο Τζόνι Ντεπ, προκειμένου να επισκεφθεί το νησί που αγόρασε. Ποιο είναι και τι λέει ο άνθρωπος που κανόνισε την αγορά.

Ant1news

Σε πόλο έλξης των διασημοτήτων του Χόλυγουντ έχει μετατραπεί η Ελλάδα, αφού πολλοί είναι οι σταρ που θέλουν να αποκτήσουν μία μεγάλη έκταση ή το δικό τους νησί στα καταγάλανα νερά των ελληνικών θαλασσών.

Εκπρόσωπος Τύπου εταιρείας ακινήτων στο Λονδίνο αναφέρει ότι η Ελλάδα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών διασημοτήτων και μάλιστα αποκάλυψε ότι περί τα τέλη Ιουλίου την χώρα θα επισκεφτεί ο Τζόνι Ντεπ για να δει τη νησίδα Stroggilo (ίσως το νησί Στρογγυλή στα Δωδεκάνησα), την οποία και απέκτησε μόλις πριν από δυο 24ωρα.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει 4.200.000 ευρώ για να αποκτήσει τη νησίδα που έχει έκταση 0,20 χιλιόμετρα και σήμερα είναι ακατοίκητη. Ο Τζόνι Ντεπ την περίοδο αυτή βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Η ίδια εταιρεία μεσολάβησε σε μια άλλη αγορά στη χώρα μας, αυτή του ζεύγους Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ που έχει πλέον στην κατοχή του μία μικρή νησίδα στο Ιόνιο Πέλαγος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.