X

Σοκαρισμένη η Ντέμι Μουρ: Βρέθηκε νεκρός άντρας στην πισίνα της

Η 52χρονη Χολιγουντιανή σταρ είναι σε κατάσταση σοκ καθώς στην πισίνα του σπιτιού της στο Μπέβερλι Χιλς βρέθηκε το πτώμα ενός 21χρονου να επιπλέει.

Ant1news

Της Χριστινας Παπαδημητροπούλου

Η αστυνομία κάνει έρευνες , σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα προκειμένου να διαπιστώσει τα αίτια του πνιγμού του άτυχου νέου. Το περιστατικό φαίνεται να συνέβη κατά τη διάρκεια ενός πάρτι που διοργανώθηκε στο σπίτι της Ντέμι Μουρ, όταν εκείνη έλειπε από το σπίτι.

Σύμφωνα με το Λοχία Μπάρι Μοντγκόμερι που έχει αναλάβει την υπόθεση, το 911-το δικό μας αντίστοιχο 100-έλαβε μια κλήση στις 04.50πμ, όπου έγινε αναφορά  για πιθανό πνιγμό, ενώ τα πρώτα στοιχεία της έρευνας έδειξαν ότι νωρίτερα το βράδυ είχαν μαζευτεί οι «παρτόβιοι» στην πισίνα και κολύμπησαν. Πρόκειται πιθανότατα για ατύχημα που κόστισε τη ζωή στον21χρονο.

Οι παρευρισκόμενοι, που δεν είχαν καταλάβει από την αρχή ότι ο άτυχος νεαρός είχε πνιγεί, προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με τεχνητή αναπνοή στη ζωή, ωστόσο ήταν πλέον αργά. Το θύμα είναι ο Εντένιλσον Στίβεν Βάλλε.

Η Ντέμι Μουρ και η οικογένεια της δεν ήταν στο σπίτι.  Υπεύθυνος για το πάρτι ήταν ένας βοηθός μάνατζερ της 52χρονης ηθοποιού. Η ίδια δήλωσε: «Είμαι πολύ σοκαρισμένη. Ήμουν εκτός χώρας, ταξίδευα να συναντήσω τις κόρες μου να πάμε σε μια γιορτή όταν έμαθα τα μαντάτα. Η απώλεια ενός παιδιού είναι μια αδιανόητη τραγωδία και η καρδιά μου είναι μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του νεαρού. Σας παρακαλώ να σεβαστείτε τις προσωπικές αυτές στιγμές κατά τη διάρκεια όλου αυτού του ευαίσθητου χρόνου».