X

Πέθανε η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 22 ετών, και ύστερα από πολύμηνη μάχη, η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, η μοναχοκόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον.

Ant1news

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, το μοναδικό παιδί της θρυλικής αμερικανίδας τραγουδίστριας Γουίτνεϊ Χιούστον, πέθανε σε ηλικία 22 ετών, το βράδυ της Κυριακής, 26 Ιουλίου.

Η Μπόμπι Κριστίνα είχε υποστεί μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη που είχε προέλθει από επεισόδιο στο σπίτι της σε προάστιο της Ατλάντα νωρίτερα φέτος, σύμφωνα με τη διαδικτυακή σελίδα της αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής Entertainment Tonight, αναφερόμενη σε πληροφορίες από μέλη της οικογένειας.

Η Μπόμπι Κριστίνα, της οποίας ο πατέρας είναι ο τραγουδιστής Μπόμπι Μπράουν, βρέθηκε μπρούμυτα και χωρίς αισθήσεις στη μπανιέρα του σπιτιού της στις 31 Ιανουαρίου, ακριβώς όπως είχε βρεθεί και η μητέρα της Γουίτνεϊ Χιούστον, στις 11 Φεβρουαρίου του 2012.

Οι οικογένειά της την είχε μεταφέρει σε ειδικό ίδρυμα περίθαλψης στις 24 Ιουνίου, ενώ είχε καταθέσει αγωγή για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και κλοπή εναντίον του συντρόφου της, διεκδικώντας αποζημίωση 10 εκατομμυρίων δολαρίων.